Andra a dat DECLARAȚII EMOȚIONANTE despre COPILĂRIE! Este UIMITOR câte a îndurat și prin câte a trecut până acum

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste de muzică ușoară din România. Aceasta a povestit în repetate rânduri de când a început să facă primii pași ca performer și cum a ajuns unde este acum.

Andra l-a avut întotdeauna aproape pe tatăl ei:  „Amintirile mele sunt toate legate de muzică, pentru că eu am crescut cu oameni care făceau asta, cântau toată ziua şi eu mi-am dorit să fac ce făceau şi ei. Faptul că am început de mică, am început să cânt toate genurile muzicale, cântam muzică populară, muzică de petrecere, muzică românească… Cântând fiecare gen muzical, profesorii mei erau tata şi cu fratele meu care îmi spuneau: la muzică populară trebuie să ai un timbru aparte, vibratul aparte, să… la muzică uşoară să nu cânţi vibratul ăla de la muzică populară. Ei, deşi nu au făcut şcoală, au ştiut ce să îmi ceară. Primele concerte duceam bani de acasă. Cântam într-o peiroadă foarte mult”, a declarat Andra la Antena Stars.

Tatăl Andrei, omul căruia îi datorează unde este acum și care a sprijinit-o mereu, Mihai Alexandru, întâmpină probleme serioase de sănătate. Cei aproape 20 de ani în care aproape zilnic s-a aflat la volan, timp în care a parcurs mai multe milioane de kilometri pe drumurile țării ducând-o în siguranță pe Andra la spectacole, i-au agravat probleme ale sistemului circulator la picioare.

Mihai (în vârstă de 61 ani), cel ce a dat tonul în familia sa (ca fost muzicant s-a ocupat de pregătirea fiicei sale devenită celebră, dar și a băiatului său, Săndel, de asemenea solist), poartă mai nou ciorapi medicinali compresivi pentru îmbunătățirea circulației la acest nivel. În acest mod scade oboseala, disconfortul și umflarea picioarelor, după cum ne-a explicat chiar el la Sibiu, unde și-a condus fiica la recent desfășurata gală Media Music Awards. Loc unde solista a câștigat nu mai puțin de patru trofee.

Scrie un comentariu