Ana: „Cu 2 zile înainte să nasc, soțul mi-a zis că NU mă mai iubește. Cosmin s-a născut într-o vineri, în iunie. L-am luat și m-am mutat într-o garsonieră minusculă. M-am făcut covrig în baie, pe gresie și nici nu știu cât am stat așa… Până când am auzit… ”

O femeie a ținut să-și scrie povestea pe rețelele sociale pentru a aminti tuturor că fericirea vine din interior, nu exterior.

“O vilă mare, o pisicină în curte, două mașini frumoase în fața casei și așteptând primul copil. După 9 ani de căsnicie, aveam totul. Cel puțin așa credeam.

Mai aveam două zile și urma să nasc, când o discuție cu soțul meu m-a dărmat complet.

– Vreau să fiu alături de copil, dar să știi că nu te mai iubesc.

Nu-mi venea să cred ce aud. Observasem că se îndepărtase de mine în timpul sarcinii, dar mă gândeam că doar îi este frică de noua lui meserie, cea de tătic.

Mi-a spus că avusese o aventură acum cinci ani și că de atunci și-a dat seama că nu mai simte nimic pentru mine.

M-am gândit la copilul meu și i-am spus că îl iert și că trebuie să încercăm să ne salvăm căsnicia.

Înainte să nasc aveam tot felul de sentimente. Eram entuziasmată că îl voi cunoaște pe cel mic, dar îmi era frică de soarta căsniciei mele.

Cosmin s-a născut într-o vineri, în iunie. Era așa frumos și inocent. Nu știa ce haos e în viața mamei lui.

Cred că avea vreo patru luni când mi-am dat seama de adevăratul motiv al soțului meu.

Avea o aventură de când rămăsesem însărcinată și aceasta continua. Mi-am luat copilul de cinci săptămâni și am lăsat în urmă și piscina și vila și visele mele.

Ne-am mutat într-o garsonieră minusculă. Nu m-am simțiti niciodată atât de singură și compleșită de necazuri. Eram disperată.

Nu-l lăsam pe Cosmin să mă vadă plângând. Mă ascundem în baie.

Cosmin avea vreo patru luni când am ajuns la capătul puterilor. M-am certat groaznic cu tatăl copilului meu.

M-am ascuns în baie, m-am așezat în poziția fetală și mi-am zis că nu vreau să mai trăiesc. A urmat o liniște groaznică.

Nici nu știu cum am stat pe jos în baie cu lacrimile șiroind pe obraji, dar la un moment dat am găsit o putere în mine cum nu credeam că există.

M-am descis să îmi iau viața în mâini, să nu-l las pe fostul soț să îmi afecteze viața. Mi-am dat seama că acordasem prea multă atenție slăbiciunilor mele și ajunseseră să îmi conducă viața.

Mi-am făcut bagajele, am luat copilul și am plecat la fratele meu. pe drum mi-am dat seama cine era motivul pentru această putere, copilul meu.

El mi-a dat putere să continui, să mă trezesc în fiecare dimineață. Mi-am dat seama că fericirea mea vine din interior.

E o lecție pe care trebuie să o învețe oricine. Eu făcusem greșeala să îmi bazez identitatea pe căsnicia mea, pe lucrurile materiale din jurul meu.

Eu am învățat că eu sunt responsabilă pentru fericirea mea.”

Răsturnare de situație în cazul copilului cu puteri paranormale, internat la psihiatrie. Ce spune un specialist

Un puști de 11 ani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Obregia, după ce o armată de angajaţi de la Protecţia Copilului Giurgiu a descins în casa unde se mişcă scaunele şi cad pietre pe acoperiş.

Localnicii spun că fenomenele paranormale s-ar întâmpla din cauza copilului care ar avea nişte puteri speciale.

Doru Bem, pasionat de paranormal și ezoterie nu exclude ca respectivul copil să fie special, dar oferă o alternativă la poveste.

“Aceştia nu se întâlnesc însă la fiecare pas. Cu toate acestea, nu este imposibil ca acest copil să aibă anumite puteri care nu ţin de sfera asta a naturalului comun.

Pe de altă parte, în spaţiul nostru românesc există blesteme şi farmece, care sunt mult mai dese. Este posibil să fie şi cazul acestei familii”, a spus Doru Bem la Antena 3.

Este scandal, în cazul casei bântuite din Giurgiu. Un copil de nouă ani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Obregia,

după ce o armată de angajaţi de la Protecţia Copilului Giurgiu a descins în casa unde se mişcă scaunele şi cad pietre pe acoperiş.

Localnicii spun că fenomenele paranormale s-ar întâmpla din cauza copilului care ar avea nişte puteri speciale.

Chiar şi poliţiştii au asistat la astfel de fenomene inexplicabile.

Şi preotul a fost chemat de familie, să facă slujbă în casa bântuită, dar şi preotul a avut parte de aceleaşi şicane, mai ales scaune trântite, povestesc oamenii.

Oamenii spun că responsabil pentru fenomenele care se întâmplă de mai multe zile ar fi un copil cu puteri paranormale.

Se pare că minorul ar face obiectele din casă să se mişte şi tot el i-ar ataca cu pietre pe locatari, cu puterea minţii.

Protecţia Copilului s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în acest caz.

Ce vede și ce simte “copilul paranormal” din Naipu. Interviu exclusiv cu tatăl puștiului de 11 ani

Copilul din localitatea giurgiuveană Naipu, despre care oamenii cred că are puteri paranormale a fost din nou internat la spitalul Obreja din Capitală.

Se pare că acestuia i s-a făcut din nou rău. După prima internare, medicii au spus că este sănătos, dar ar avea ADHD, adică este un copil mai agitat.

Tatăl băiatului de 11 ani, Emil Daniel Dobre, a explicat duminică seara, în excusivitate pentru Antena 3, la “Ediția Specială” moderată de Adrian Ursu cum se manifestă copilul său în timpul fenomenelor ciudate care au îngrozit o localitate întreagă.

Giurgiuveanul:

O familie din Naipu, terorizată de fenomene inexplicabile! Nu credeţi? Mergeţi să vă convingeţi! (FOTO)

Când stau în casă, ziua, în mod inexplicabil, sunt trântite scaune, cad obiecte de veselă, se aprinde lumina.

Când ies afară, mai ales noaptea, şi stau în curte, o ploaie de pietre se abate din senin asupra lor şi pe acoperişul casei în care locuiesc.

Este drama unei familii din satul Naipu, comuna Ghimpaţi. De trei zile şi două nopţi, această familie nu mai are linişte şi nici somn.

Au chemat Poliția şi preotul… de frică!

Bieţii oameni au cerut ajutorul Poliţiei şi al unui preot, dar lucrurile au rămas la fel şi nimeni nu a găsit nicio explicaţie pentru ceea ce se întâmplă!

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stat trei ore şi au fost martorii aceloraşi evenimente paranormale.

Preotul a rostit rugăciuni dar a avut şi el parte de diferite şicane, mai ales căderi ale scaunelor.

Poliţiştii au stat la pândă să vadă cine aruncă cu pietre dar rezultatul a fost zero. Nicio persoană nu se afla în acest perimetru.

Mai mult şi ei au fost loviţi de pietre şi au fost martorii căderii din senin a unor vase din bucătărie şi/sau a scaunelor.

Astăzi, 23 august, împreună cu primarul şi viceprimarul comunei Ghimpaţi, ne-am deplasat la casa „bântuită” ca să ne convingem pe viu.

Cu mâna pe inimă vă declar că am avut parte de experienţe decupate din filmele horror, absolut incredibile.

Au căzut din senin, în decurs de circa 30 de minute, cât am stat acolo, atât în bucătărie cât şi într-un dormitor, trei scaune, un cuier, o cutie cu fotografii, o sticlă cu Aghiazmă şi un patent de pe pervazul ferestrei din hol.

Oamenii spun că, în urmă cu exact şase săptămâni s-a stins din viaţă vecina din faţa casei lor… şi sunt de părere că „fenomenele” au legătură cu acest lucru.

“Poltergeist”

Cea ce se întâmplă la Naipu pare a fi un fenomen numit “poltergeist”. Poltergeist este un fenomen paranormal care constă în evenimente care fac aluzie la manifestarea unei entități imperceptibile.

De obicei, o astfel de manifestare include obiecte neînsuflețite în mișcare, în levitație, ce par a fi aruncate sau care se autoincendiază, cu prezența zgomotelor simțitoare (cum ar fi

ciocănit, bătăi, lovituri) și în anumite cazuri, atacuri fizice asupra martorilor acelor evenimente.

Întrucât până în această zi nu există nicio explicație științifică concludentă a acestor evenimente, poltergeist a fost descris în folclor ca fiind un spirit supărat sau o fantomă care bântuie o anumită persoană, de unde și numele (vezi etimologia).

Ce ar mai fi de spus…

Nu vreau să fac niciun fel de supoziţii, vă invit să mergeţi la Naipu şi să vă convingeţi dumneavoastră, dragi cititori, pe viu!

Dacă aveţi probleme cu inima… abţineţi-vă!

P.S. Am adus la cunoştinţa Episcopiei Giurgiului această nefericită situaţie şi aştept să văd ce decizie se va lua în această privinţă,

mai precis, dacă un sobor de preoţi va merge la Naipu pentru a săvârşi o slujbă specială pentru astfel de situaţii foarte rar întâlnite. Vă voi ţine la curent.

Noi informaţii despre cazul de la Naipu!

Copilul familiei Dobre, acolo unde au avut loc acele fenomene paranormale, despre care v-am relatat şi despre care aţi aflat şi

de pe canalele media centrale, a acuzat, ieri, dureri de braţe şi de picioare, afirmând că este „stăpânit de o forţă”… şi nu se poate controla!

Prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, a fost solicitată o Ambulanţă cu echipaj medical, care l-a verificat pe micuţ dar fără ca medicii de pe ea să găsească ceva pentru care să fie necesar transportul la Spital.

Ulterior, părinţii, alături de primarul Constantin Cărăpănceanu şi viceprimarul Mugurel Vătafu, au dus copilul la

Mănăstirea Letca Nouă, la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, care plânge cu lacrimi de mir.

După rugăciunile făcute de preotul de aici, copilul, complet schimbat în bine, a declarat după slujbă, următoarele: „m-am eliberat… dar o voce mi-a spus că nu rămâne aşa”!

Cazul a fost preluat de patru dintre principalele televiziuni naţionale, Antena 1, Antena 3, Realitatea TV şi RTV, care au transmis, în direct, de la Naipu.

Oamenii spun că responsabil pentru fenomenele care se întâmplă de mai multe zile aici ar fi chiar acest copil, pe nume Andrei, care ar avea… puteri paranormale.

Astăzi, Protecţia Copilului Giurgiu s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în acest caz, deplasându-se la Naipu.

Andrei a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi de aici la Bucureşti, la Spitalul „Alexandru Obregia”, unde a rămas internat, alături de mama sa, pentru investigaţii amănunţite.

La casa „bântuită” din Naipu, potrivit informaţiilor oferite de primarul de Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, nu au mai avut loc niciun fel de evenimente paranormale.

DISTRIBUIȚI