Amorul a devenit plictisitor? Iată 4 poziţii pe care n3apărat trebuie să le înc3rci!

Daca te-ai plictisit de pozitiile pe care le-ai folosit pana acum si vrei sa incerci ceva nou, iata ce propuneri au specialistii.

1.Cascada
Cascada pozitii sex
Stai cu capul si umerii asezati pe podea, iar restul corpului in pat. Partenera te incaleca. Nu te speria ca-ti vine sangele in cap. Senzatiile vor fi uimitoare cand ai orgasm.

2. Impachetarea cadoului
mpachetarea cadoului pozitii sex
O pozitie relaxanta care creste intimitatea si cu penetrare adanca. Partenerii stau asezati in pozitia misionarului, insa femeia ridica picioarele si le infasoara in jurul spatelui barbatului. Ea isi poate folosi picioarele pentru a-l trage mai mult spre ea pe barbat pentru o penetrare mai adanca.

3. Fuziunea
Fuziunea pozitii sex
Pozitia ofera orgasm rapid, cu miscari usoare. Barbatul sta in sezut cu picioarele lungite, iar femeia i se asaza in poala. Se poate misca inainte-inapoi sau in cercuri pentru maximizarea placerii. Pentru un plus de placere, femeia poate incerca sa-si ridice picioarele pe umerii barbatului.

4. Ingerul zapezii

Ingerul zapezii pozitii sex

Este o pozitie provocatoare, dar incitanta. Femeia se asaza pe spate, iar barbatul se asaza invers. Femeia ridica p3lvisul pentru a usura penetrarea si poate „manevra” fundul barbatului in timpul miscarilor de du-te-vino.

sursa: sfatulparintilor.ro

Scrie un comentariu