Alina Gheorghiu dragoste cu barbati insurati! A reușit să spargă inca o căsnicie

După cum scriam încă din ianuarie 2014, Alina Gorghiu a reușit să spargă și căsnicia lui Lucian Isar.

Atunci i-am dat doar prenumele junelui pentru că soția lui abia născuse și nu am dorit să fim noi cei care să o anunțăm că soțul o înșeală cu veșnica amantă Alina Gorghiu.

Revista Ciao scrie că Alina Gorghiu și soția lui Isar erau gravide în același timp, cu Isar, bineînțeles, dar că Gorghiu ar fi făcut un avort ca să nu-i dăuneze la politică.

Gorghiu s-a supărat și a anunțat pe facebook că aceea a fost o sarcină dorită (nu precizează dacă și de ISAR) și pierdută și că îi dă în judecată pe jurnaliști pentru calomnie.

Soția lui Isar a aflat de idila acestuia cu Alina din Tecuci și l-a părăsit. Deci am avut dreptate că Lucică nu-și va părăsi soția pentru ea. Înțelegem că și acum, după patru ani de amantlâc Isar se ferește să fie văzut în compania Alinei.

Oare cine o fi dat pontul la Ciao, că jurnaliștii scriu că surse apropiate cuplului căsătorit Isar, ceea ce e puțin probabil.

Presa a relatat cum Gorghiu a încercat să-i strice casa și lui Bogdan Olteanu care a băgat divorț de soția sa cu care avea doi copii dar înainte de pronunțarea despărțirii acesta s-a întors acasă și Alinutza a rămas cu buzele umflate.

A încercat o împăcare cu Mihai Voicu, cel care o preluase la un moment dat ca și iubită dar mama acestuia a făcut în așa fel încât i-a despărțit. Acum Voicu a pus mâna pe o tinerică frumușică și cuminte și a luat-o de nevastă.

Rămâne de văzut dacă Isar o să confirme relația pentru că deocamdată nu a răspuns presei. Gorghiu a confirmat indirect articolul, negând doar avortul.
sursa: curentul.info

CITEȘTE ȘI ARTICOLUL URMĂTOR:

20 de oameni mai proști decât prevede legea. Te vei amuza copios la a 5-a poveste!

E de înțeles că unele lucruri ar putea să nu fie foarte clare, însă există anumite informații pe care orice adult ar trebui să le știe. Din păcate, se pare că există și multe excepții de la regulă, dacă este să le dăm crezare celor care au răspuns la întrebarea „Care a fost cel mai penibil lucru pe care a trebuit să îl explici unui adult?”

1. „A trebuit să îi explic cuiva că becul din frigider nu se va încălzi și nu va strica mâncarea. I-am arătat că becul se stinge atunci când închide ușa frigiderului, dar tot a insistat să scoată becul, doar ca să fie sigur.”

2. „Când iei mâncarea la pachet și străbați un drum de jumătate de oră până acasă pe o vreme de -10 grade, este evident că mâncarea se va răci, așa că nu suna la restaurant să te plângi de acest lucru.”

3. „I-am explicat unui angajat care lucrase 7,8 ore de ce nu poate fi plătit pentru 7 ore și 80 de minute.”

4. „Am pierdut jumătate de oră să îi explic soacrei de ce nu își poate conecta tableta la WiFi-ul de acasă atunci când e la serviciu.”

5. „Odată, a trebuit să conving o studentă că nu trebuie să își ducă mașina la reprezentanță doar pentru că nu mai curge apă pentru ștergătoare și că pur și simplu trebuie să cumpere un lichid de parbriz. M-a ascultat și a cumpărat un bidon, dar l-a turnat în rezervor.”

6. „A trebuit să îi explic unei colege că peștele nu este același lucru cu mezelurile doar pentru că se află pe aceeași treaptă a piramidei alimentației.”

7. „Mama mea voia să realizeze un design de cărți de vizită pe calculator și m-a rugat să o ajut. A trebuit să încep prin a-i explica ce este acela un cursor. Ah, iar discuția a avut loc la telefon.”

8. „M-am rătăcit odată în pădure cu un tip care a insista să țină el busola. După 2 ore, a trântit-o de pământ, pe motivul că indică mereu o altă direcție a nordului.”

9. „Doar pentru că există doar 2 posibilități nu înseamnă că șansele ca fiecare dintre ele să se petreacă sunt de 50%. De exemplu, dacă joci la loto, nu ai 50% șanse să câștigi premiul cel mare.”

10. „Un coleg de serviciu nu înțelegea de ce gif-urile animate nu sunt animate și atunci când le printezi.”

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu