Alexandru a fost aruncat dintr-o maşină şi lăsat să moară în stradă. Cine sunt autorii gestului macabru

Un tânăr a fost aruncat dintr-o maşină şi a fost lăsat să moară în stradă. S-a întâmplat în plină zi, aproape de centrul oraşului Pitești, sub privirile trecătorilor.

O primă ipoteză arată că bărbatului i s-ar fi făcut rău în maşină, iar prietenii au deschis portiera, l-au aruncat, după care au fugit. Tânarul a murit la câteva minute după ce a fost abandonat pe un trotuar. Autorii gestului şocant au fost prinşi după câteva ore.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit duminică, 11 martie, în jurul prânzului, pe o stradă din cartierul Teilor din Piteşti, foarte aproape de centrul oraşului.

Mai mulţi martori au declarat poliţiştilor că tânărul a fost aruncat dintr-un autoturism. Este vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani, cunoscut ca fiind consumator de droguri, găsit fără suflare, potrivit Adevărul.ro.

Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat, pe care l-au lăsat pe stradă. Tânărul găsit decedat consumase droguri.

Maşina din care a fost coborât tânărul inconştient a fost descrisă poliţiştilor de doi martori, iar autorii gestului macabru au fost reţinuţi spre orele serii.

„Este vorba despre tineri cu vârste de sub 30 de ani. Maşina în care se aflau a fost oprită de un echipaj al Jandarmeriei Argeş. Au fost duşi la audieri. Trupul bărbatului nu prezenta leziuni, însă a fost găsit cu spume la gură. Se prefigurează a fi o moarte suspectă”, a declarat pentru Adevărul Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Cine era tânărul lăsat să moară în stradă

Tânărul a murit la scurt timp după ce a fost aruncat dintr-o maşină şi lăsat pe un trotuar. Acesta administra, împreună cu familia, o afacere cu căluşei pentru bâlciuri.

Tânărul se numeşte Alexandru Ţuţulică, zis Mitu, si locuia în zona în care a fost găsit mort.Tânărul a fost reţinut în martie 2017 pentru 30 de zile pentru trafic de droguri, alături de alte 23 de persoane, iar de mai multe luni era sub control judiciar.

Toți erau drogați

Unul dintre tinerii aflaţi în maşina din care a fost aruncat bărbatul se numeşte Samuel Roceanu, iar numele său apare, alături de cel al altor două persoane, într-un dosar legat de tentativă de omor şi distrugere, dosar aflat în faza de urmărire penală la Parchetul Tribunalului Argeş.

Samuel Roceanu va fi cercetat în libertate pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an de închisoare sau amendă. Poliţiştii continuă cercetările. Alte trei persoane vor fi duse la audieri în cursul acestei zile.

Surse judiciare au declarat că tinerii din maşină consumaseră droguri. Autopsia victimei va fi finalizată în cursul acestei zile.

Un băiat și trei fete se aflau în mașină

Cei patru tineri care l-au abandonat pe cel care a decedat – un băiat și trei fete – au fost indentificați și în prezent se află la Poliția Municipală Pitești pentru cercetări.

Oamenii legii i-au găsit după câteva ore, cu ajutorul unui trecător care a văzut scena şi a ţinut minte numărul de înmatriculare al autoturismului.

Acesta nu a opus rezistență și le-a confirmat anchetatorilor că a dus acasă victima. Le-a spus polițiștilor că victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, era în viață când a fost dat jos din mașină.

„Conducătorul autoturismului a fost depistat in urmă cu câteva minute în trafic de un echipaj de jandarmi, care a solicitat in sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră.

În interiorul autoturismului se aflau 4 tineri, un băiat (conducătorul auto) şi 3 fete care în prezent se află la Poliţia Municipală Piteşti pentru cercetări”, a anunţat duminică seara Jandarmeria pe pagina de Facebook.

Jandarmii au înregistrat momentul în care au oprit maşina autorilor gestului macabru şi i-au reţinut și au publicat un video pe Facebook:

 

 

DISTRIBUIȚI