Adrian Manea, sotul mamicii de 23 de ani care a murit de o forma fulgeratoare de cancer, a facut un gest sfâșietor! I-a simtit moartea: Doamne, ce destin crunt! Nici toți banii din lume nu au putut-o salva!

De parca a presimtit ca va pleca de langa el, Adrian Manea, sotul Cristinei, si-a tatuat chipul tinerei mamici pe antebrat.

Cristina Manea, tânăra mamă de 23 de ani, din Piteşti, diagnosticată de medici cu o formă rară de cancer, a murit la o clinică din Turcia.

Anunţul a fost făcut miercuri seară de rudele tinerei. Ziua în care fetiţa lor a venit pe lume a fost pentru Adrian, soţul Cristinei Manea, o zi pe care cu siguranţă nu o va uita niciodată.

Cristina Manea a aflat în ziua în care a devenit mamă că suferă de o formă rară de cancer.

De atunci a început chinul şi toată lumea spera să îşi revină. Din păcate, tânăra a murit miercuri, într-un spital din Turcia.

Înainte ca soţia lui să piardă lupta cu boala, Adrian Manea şi-a tatuat chipul frumoasei tinere pe antebraţ.

„♡ M-ai făcut să te iubesc într-o lună… în mai puţin de 2 luni te-am cerut de soţie, iar tu mi-ai răspuns cu cel mai hotarat „DA”… după câteva luni am fcut nunta si mi-ai daruit-o pe Amelie…

♡ Îţi promit că nimic nu ne va putea despărţi!!

♡ Azi e ziua ta, sufletul meu…

♡ Şi îţi jur că te voi iubi mereu!!!

☆ De acum eşti prezentă si pe antebraţul meu ☆

♡ „Acele tale” îmi fac tattoo sub piele…

♡ Să-mi trăieşti 1000 de ani, stăpâna inimii mele!”, a scris Adrian Manea, în dreptul imaginii cu tatuajul.

Are 77 de ani si i se spune „Doctorul”. E ireal cu ce se ocupa. Are cea mai ciudata meserie din Romania! Ai putea sa faci asta? Uite cât câștigă:

Corneliu Vasilache pare, la o prima vedere, un batranel simpatic si nevinovat. Totusi, barbatul ascunde un „secret” destul de murdar.

De 50 de ani, Corneliu Vasilache este agent DDD, mai precis vaneaza sobolani. Istoria lui este una extrem de interesanta, pentru ca omul a fost director al Protan Ploiesti timp de opt ani.

Acum, batranul este veteranul deratizarii in Romania! Despre munca lui spune ca pentru a ajunge „vanator de sobolani” trebuie sa faci doua cursuri.

Primul dureaza o saptamana si e obligatoriu pentru orice angajat la deratizare, dezinsectie si dezinfectare.

Din acest curs se iese cu diploma de operator DDD, care este, practic, un simplu manipulator.

Treapta a doua o reprezinta cursul de o luna, cu examen final, in urma caruia se obtine calificare de agent DDD.

Doar acest agent are voie sa manipuleze otravurile, sa le pregateasca pentru deratizare sau dezinsectie, scriu jurnalistii Libertatea.ro

”Sunt ploiestean si am lucrat in mai multe locuri: in Brasov, in Fagaras, Ploiesti, Bucuresti… Am lucrat in ecarisaj, am fost director la Protan Ploiesti, timp de 8 ani.

Acum, salariul aici este bun, se completeaza cu pensia. Merge… Ce sa fac? Pensia mica… 1.500 de lei. Mai am cateva luni si fac 50 de ani de munca…”, a spus Corneliu Vasilache.

DISTRIBUIȚI