Acestea sunt semnele ca nu va potriviti. Vezi care sunt ele

Indoielile cu privire la compatibilitate isi fac aparitia inca din primele zile ale unei relatii, in care ambii parteneri incearca sa fie atenti unul la celalalt si sa observe imediat lucrurile care le plac sau…nu. Tocmai de aceea, e bine sa tii cont de sfaturi de mai jos, in ceea ce priveste alegerea partenerului ideal. Exista semne dupa care iti poti da seama ca el nu iti este potrivit.

Este tandru doar cand are un motiv special

Daca este dulce si iubitor doar atunci cand urmareste ceva, nu ar trebui sa mai accepti asta. Pentru ca in momentul in care cadeti de acord cu privirea la o activitate sau faci un compromis, va redeveni rece. Iar asta te poate face sa te simti folosita sau manipulata, lucruri care nu trebuie sa se intample in nici o relatie sanatoasa.

Este prea multa liniste intre voi doi

Daca in loc sa discutati sau chiar sa va certati, uneori, preferati sa va dati ochii peste cap si sa ramaneti in liniste, desi sunte rosi de ganduri, relatia voastra nu poate functiona. Este cat se poate de necesar sa comunicati unul cu celalalt, in special atunci cand unuia dintre voi nu ii place ceva sau are o opinie diferita cu privire la viata de cuplu.

Petreceti timp de calitate doar in compania altora

ESte excelent ca va simtiti bine cand iesiti cu prietenii in oras sau cand mergeti la o petrecere, dar in aceeasi masura este bine sa va puteti distra si singuri si sa aveti parte de relaxare si rasete si in doi.

Stii prea multe lucruri despre fostele lui

Daca stii prea multe despre fostele sale iubite, e pentru ca vorbeste prea mult despre ele. Relatiile lui anterioare pot avea o oarecare importanta, dar nu atat de mare incat sa fie nevoie sa stii absolut totul despre ele. Nu este in regula nici ca el sa vorbeasca urat despre fostele iubite, nici ca tu sa devii atat de curioasa.

Nu aveti incredere unul in celalalt

Increderea este absolut vitala pentru ca un cuplu sa functioneze. Efectiv nu puteti fi impreuna pentru mult timp, daca nu va cunoasteti suficient cat sa aveti incredere unul in celalalt. E adevarat ca increderea trebuie castigata si ca nu poate exista inca de la inceput, de fiecare data, dar e necesar sa o contruiti.

Te face sa te simti nesigura pe tine

Daca iti verifici telefonul non-stop, pentru a vedea daca ai mesaje sau apeluri de la el, nu poate fi un semn bun. Daca este interesat de tine, vei avea vesti de la el fara sa fie nevoie sa le astepti prea mult. Chiar daca nesiguranta poate demonstra cat de tare iti pasa sa ii fii pe plac, exista limite care ar trebui sa te alarmeze.

Exista mai multe critici decat complimente

Exista diferente mari intre atentia pozitiva si cea negativa pe care o primesti de la o persoana, asa cum exista diferente intre criticile constructive si cele menite doar sa te dezavantajeze. Daca ceea ce iti spune te face sa nu te simti bine in pielea ta, ceva nu este in regula. Partenerul ideal este cel care iti ofera sprijin intr-un mod cat mai pozitiv cu putinta.

sursa: Perfecte.ro

Scrie un comentariu