Acestea sun pozitiile la care orice barbat viseaza! Ce ii place sa ii faci in pat

Pozitiile s**uale sunt cele care condimenteaza orice partida de amor. Acestea te ajuta sa ajungi mai repede la 0rgasm, iar iubitul tau sa fie cat mai incitat.

Fiecare femeie ar trebui sa cunoasca cel putin trei pozitii  inedite, cu care sa ii arate iubitului sau ca este o adevarata experta a s**ului:

Iata mai jos insa cateva pozitii  pe care orice femeie ar trebuie sa le incerce, deoarece barbatii le adora:

 

1. Pozitia X

Barbatul se lungeste pe o parte. Femeia se asaza pe spate, perpendiculara pe partenerul ei, cu picioarele lipite. Cei doi formeaza un X. Femeia isi poate departa picioarele si le poate pune pe sol pentru a controla ea insasi miscarile.

 

2. Pozitia Spider

Spider este pozitia pe care barbatii adora sa o puna in practica deoarece partenerele lor se simt foarte bine si au 0rga sm mult mai rapid. Ambii parteneri se asaza pe o parte. Ridica piciorul si lasa-l sa te penetreze. Pozitia seamana foarte mult cu o imbratisare si este foarte comoda si usor de incercat. Nu ofera foarte multa libertate de miscare, insa stimuleaza foarte bine punctul G.

 

3. Calareata

In aceasta pozitie, partenerul tau sta pe spate, iar tu deasupra. Este ideala pentru penetrarea anala, deoarece tu esti cea care detine controlul miscarii de du-te vino. Asigura-te ca iubitul tau nu se lasa dus de val si si incepe sa impinga prea tare. Un ritm lent, te va ajuta sa controlezi profunzimea cu care esti penetrata si il va ajuta si pe el sa aiba un 0rg asm exploziv.

 

4. Misionarul intors

Daca nu esti prea indrazneata, insa vrei sa iti surprinzi iubitul cu noi pozitii in pat, poti apela la misioanarul intors. Aceasta pozitie este foarte excitanta pentru barbati si le ofera si confortabilitate. In plus, tu esti cea care va conduce ritmul.

 

5. Dansul in poala

Aceasta pozitie este foarte relaxanta pentru ambii parteneri. Femeia conduce ritmul, iar partenerul sau o poate saruta si mangaia in voie. Barbatul sta pe marginea unei canapele sau pe un scaun, iar partenera lui se asaza in poala, cu spatele la el. Daca vrei sa tensionezi si mai tare atmosfera, prinde-l de maini, nu il lasa sa te atinga si fa miscari cat mai lascive in poala lui.

sursa: ele.ro

Citeste si:

Scrie un comentariu