Acestea sunt cele 3 zodii care iubesc doar o singură dată în viață – Te numeri printre ele?

Acestea sunt cele 3 zodii care iubesc doar o singură dată în viață – Cu toții știm că dragostea este un lucru important

pentru fiecare persoană în parte, însă în momentul în care persoana potrivită își face apariția, nu veți mai simți nevoie de nimic altceva.

Norocul în dragoste poate depinde, conform experților în astrologie, de luna în care te-ai născut și de semnul zodiacl de care aparții…

Conform experților în astrologie, fiecare persoană de pe Pământ are un destin croit în ceea ce privește dragostea, care depinde mai mult sau mai puțin de luna în care s-a născut.

Taur

Nativii din această zodie fac parte din una dintre cele mai senzuale semne zodiacale. Nativii din zodia Taur

iubesc intens și adoră să aibă contact intim cu persoana iubită. Relația dintre aceștia și partner este o adevărată experiență.

Taurii iubesc mâncarea bună și finul vis și știu exact cum să planifice întâlnirea ideală. În cazul în care v-ați născut sub această zodie, aveți nevoie de multă stabilitate și de multă încredere în relație.

Caracterul vostru față de partener este fundamentat pe loialitate și ați face orice este necesar pentru acesta.

Astfel, nu este de mirare dacă veți iubi doar o singură dată în viață… În cazul în care sunteți rănit, este necesar să treacă o perioadă suficient de lungă

pentru a vă putea îndrăgosti din nou… sau poate că nu se va întâmpla să vă îndrăgostiți din nou cu adevărat…

Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion, actul intim este de asemenea esențial. Sunt firi pasionale, care împărtășesc o dragoste vulcanică și explozivă.

Din nefericire, acul Scorpionului este mereu pregătit și, la cel mai mic detaliu care nu îi convine, firul poveștii se poate modifica radical.

Odată ce și-au ales un partener de viață, persoanele născute sub această zodie îi rămân loiali partenerului, chiar lăsând în urmă sau neglijând prietenii.

Deși Scorpionii au parte de nenumărate aventuri și relații, o singură relație este cu adevărat reală.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt printre cele mai erotice semne ale Zodiacului, astfel că actul intim este precum o artă pentru aceste persoane.

Sunt capabili de a citi gândurile partenerilor și de a crea o puternică legătură emoțională cu aceștia.

În viață, se îndrăgostesc cu adevărat o singură dată, dar odată ce și-au găsit iubirea, vor face tot ce le stă în putință să o păstreze.

Sperăm că găsiți util acest articol și că v-a plăcut suficient de mult pentru a-l împărtăți cu prietenii, cu familia și, de ce nu, cu partenerii dumneavoastră.

Români ţinuţi în sclavie în Anglia. 200 de oameni erau exploataţi la o fermă

Trei bărbaţi au fost arestaţi în Marea Britanie pentru ţinerea în sclavie a 200 de muncitori est-europeni, printre care şi români

Poliţia britanică a arestat joi trei bărbaţi suspectaţi că ţineau în sclavie în jur de 200 de imigranţi, în majoritate bărbaţi din Lituania, România, Bulgaria şi Polonia, la o fermă

horticolă din Cornwall, comitat în sud-vestul Angliei, a comunicat poliţia locală, potrivit agenţiei Reuters şi site-ului BBC News.

‘Este, cu siguranţă, una din cele mai mari operaţiuni în care am fost implicaţi’, a declarat Paul Coffey, purtător de cuvânt al Autorităţii britanice de combatere a abuzurilor în muncă,

organism care a primit anul trecut puteri similare poliţiei pentru a ancheta cazuri de ţinere în sclavie.

‘Sunt aproximativ 200 de oameni – lituanieni, români, bulgari şi polonezi – care vin aici în fiecare an pentru sezonul de culegere a florilor şi care sunt cazaţi în rulote la ferma’

Bosahan, din Helston, a precizat inspectorul de poliţie Gail Windsor, în urma raidului întreprins în cursul dimineţii de joi.

Muncitorii vor primi asistenţă din partea unor organizaţii umanitare, constând în consiliere, adăpost, servicii juridice şi de imigraţie, a declarat Kathryn Taylor, din partea organizaţiei caritabile ‘Armata Salvării’.

Guvernul britanic estimează că cel puţin 13.000 de persoane sunt victime ale muncii forţate,

exploatării  şi servituţii domestice, dar poliţia susţine că cifra reală ar putea fi mult mai mare.

Poliţia îşi intensifică eforturile împotriva cazurilor de trafic de persoane şi sclavie modernă, având în derulare peste 500 de operaţiuni, a precizat Agenţia naţională pentru combatarea infracţionalităţii.

În timp ce raiduri întreprinse de poliţie la ferme de păsări sau unităţi de procesare a alimentelor au fost bine mediatizate, cazul de la ferma horticolă ar putea determina opinia

publică să se gândească de două ori unde s-ar mai putea ascunde munca forţată, a declarat Jakub Sobik,

purtător de cuvânt al asociaţiei Anti-Slavery International, într-o declaraţie telefonică pentru Fundaţia Thomson Reuters.

‘Majoritatea oamenilor nu se vor gândi la sclavie atunci când vor cumpăra sau primi flori săptămâna viitoare de Ziua Îndrăgostiţilor.

Însă practici foarte murdare pot sta în spatele unor produse aparent inocente’, a remarcat el.

 

DISTRIBUIȚI