Acest fruct a luat viaţa unui copil. Acum, mama îndurerată imploră toţi părinţii să stea departe de acest aliment. Dă și tu mai departe

În fiecare zi ne expunem copiii la pericole majore şi nu avem nicio idee.

Un fruct obişnuit a luat viaţa unui băiat de 2 ani şi acum mama lui vrea să avertizeze întreaga lume pentru a preveni astfel de accidente nedorite.

Citiţi întreaga poveste mai jos şi informaţi-vă despre ce aliment e bine să evitaţi.

O tragedie înfiorătoare a cutremurat din temelii oraşul american Detroit. Ayyan Umar, un băieţel aflat la început de drum,

a avut parte de un final dramatic, după ce a mers alături de mama sa la un supermarket local.

Într-o clipă de neatenţie, mama copilaşului de numai 2 anişori nu a observat că acesta poftea la ciorchinele de strugure pe care femeia tocmai îl aşezase în căruciorul de cumpărături.

Emma Carver a auzit apoi cum băiatul său, Ayyan, a început să se sufoce, iar când s-a întors către el acesta deja se învineţise la faţă.

Ayyan apucase să ia două boabe din strugurii care erau în coşul de cumpărături şi a vrut să le mănânce, dar fructele i-au intrat pe căile respiratorii.

Deşi a încercat să facă tot posibilul pentru a-l resuscita pe micuţ, eforturile mamei nu au dat roade.

Un bărbat care se afla în magazinul alimentar a chemat salvarea, ajutorul specializat ajungând în câteva minute,

însă când medicii au reuşit să îi scoată copilului o boabă de strugure, acesta deja zăcea fără suflare.

La spital o a doua boabă de strugure a fost înlăturată. Din păcate, a fost prea târziu…

Suferinţa pe care o simt cei doi părinţi este de nedescris. Tatăl lui Ayyan, Mohammad Umar, nu şi-a putut opri lacrimile în timpul interviului:

„Simt că este un vis urât, poate că cineva mă trezeşte… obişnuia să doarmă pe pieptul meu, acum îl văd pretutindeni”. Umar şi Emma îi roagă acum pe părinţi să nu neglijeze cursurile de prim ajutor.

În plus, medicii pediatri recomandă copiilor mici să stea departe de struguri. Până la vârsta de 4 ani strugurii trebuie tăiaţi vertical înainte de a fi consumaţi de copii.

Lipsa de experienţă a acestei mame în ceea ce priveşte aplicarea manevrelor de prim ajutor a jucat un rol important în acest caz.

Drama sfâşietoare i-a îndemnat să urmeze aceste cursuri de bază şi mai ales să tragă un semnal de alarmă pentru toţi cei care sunt părinţi.

Si-a luat copilul de la cresa cu o iritatie pe frunte. Acasa, mama si-a dat seama de la ce era pata si a avut un soc

O tanara mama de 19 ani din Washington si-a luat copilul de 2 ani de la cresa, ca apoi sa constate ca cea mica avea o iritatie pe fata.

Cand si-a dat seama ce ii provocase fetitei iritatia, nu i-a venit a crede.

Alyssa Salgado isi duce copilul de doi ani la cresa pe timpul zilei, pentru a-si putea continua studiile. Intr-una din zile insa, femeia a observat ca fetita ei avea un semn rosu intre sprancene.

Si-a luat copilul de la cresa epilat intre sprancene

„Initial am crezut ca e o zgarietura insa imediat ce am ajuns acasa m-am uitat mai atent: femeile de la cresa au decis sa imi epileze copilul intre sprancene.

Imediat am contactat directoarea cresei, care a inceput sa inventeze scuze…

Nu aveau niciun drept sa imi atinga fiica. I-am dat nastere si iubesc fiecare detaliu al ei. Aceste femei au „avut grija” sa ii corecteze copilului meu modul in care arata.”

In continuare, mama povesteste cum nu e primul incident de acest fel. O alta mama a patit si povestit exact acelasi tip de experienta,

cand baietelul sau de nici 2 ani s-a intors de la cresa cu acelasi semn distinctiv intre sprancene, semn ca fusese epilat.

In replica, Columbia Basin College, locul unde cele doua mame aveau copiii dati in grija, a anuntat va a demarat o ancheta interna pentru a vedea daca angajatii cresei au avut un comportament abuziv.

Te-ar putea interesa si: Bona se afla singură cu copilul când ceva ciudat s-a întâmplat! Părinții celui mic au izbucnit în lacrimi în momentul în care s-au uitat pe camerele de supraveghere

Povestea unei femei din California, bonă pentru un copil de trei ani, a făcut înconjurul lumii.

Părinții au fost cei care au ținut morțiș să spună tuturor întâmplarea prin care au trecut alături de femeia care a devenit ”eroina” fiului lor.

Când bona a intrat în casă, primul lucru pe care l-a auzit a fost un zgomot ciudat. În locuință se mai afla, lângă ea, copilul de trei ani de care avea grijă.

Femeia a intruit îndată că ceva nu este în regulă, iar primul reflex a fost să-l ia pe cel mic și să iasă pe ușă. În tot acest timp, pe scară cobora zgomotos un hoț.

Potrivit insideedition.com, femeia s-a refugiat, împreună cu cel mic, la un vecin, ferindu-l pe copil de orice pericol.

Părinții care au vizionat apoi imaginile surprinse de camerele de supraveghere i-au mulțumit bonei în lacrimi pentru gestul făcut.

„Îi sunt recunoscător pentru ce a făcut pentru fiul meu. Sunt atât de fericit că se află în viețile noastre”, a declarat Jonathan Lai, tatăl copilului.

DISTRIBUIȚI