Acest cățel striga după ajutor. Finalul poveştii sale te va lăsa FĂRĂ CUVINTE!

Acest cățel striga după ajutor! Organizația grecească de salvare a animalelor „SPAZ” a primit o informare despre un câine fără stăpân care îşi făcea veacul într-o zonă rurală de lângă Atena.

Voluntarii au început căutările şi în scurt timp au găsit cățelul. Era atât de speriat încât nu ar fi lăsat pe nimeni să se apropie de el.

Încercând să facă această operaţiune de salvare mai puţin traumatizantă pentru bietul patruped, voluntarii i-au oferit hrană ce conţinea calmante.

Aflat într-o stare critică până la urmă patrupedul a cedat, iar salvatorii l-au transportat la o clinică veterinară unde a primit îngrijiri medicale de urgenţă.

După tratamentul medical acordat, cățelul are o stare fizică bună și învaţă în fiecare zi să îşi recapete încrederea în oameni, potrivit livebiz.ro.

Drama unui copil de 8 ani: A strâns ani de zile bani pentru a-şi cumpăra un Shih Tzu, apoi i-a fost furat

Părinţii micuţei Izzy, medici de profesie, au considerat că trebuie să-i dea fiicei lor o lecţie de viaţă atunci când a cerut un căţel.

Soţii Duffy, din Marea Britanie, i-au spus micuţei lor că achiziţionarea unui căţel înseamnă multă responsabilitate,

iar dacă vrea să dovedească faptul că e îndeajuns de matură să aibă grijă de un animal, au pus-o să-şi strângă bani pentru puiul de Shih Tzu mult dorit.

Costul unui astfel de câine se  ridică la circa 600 de lire aşa că Izzy a făcut sacrificii majore pentru un copil de vârsta ei:

trei ani de zile şi-a pus alocaţia întreagă într-un borcan şi nici măcar nu şi-a sărbătorit ziua, pentru a economisii bani.

Într-un final, fetiţa a strâns suma necesară pentru a-l cumpărat pe pufosul Skittles, un pui de Shih Tzu în vârstă de 14 săptămâni.

Nu a apucat să se bucure prea tare, pentru că în weekendul următor, familia a decis să facă o ieşire în afara oraşului.

Când s-au întors, familia Duffy a avut un şoc: toată casa era răvăşită şi toate bunurile lor au dispărut. Inclusiv micuţul Skittles.

„Putem să înlocuim bunurile furate, dar faptul că au luat şi câinele… a distrus-o pe Izzy”, a declarat dr. Chris Duffy, tatăl fetei.

Fetiţa a plâns neîncetat refuzând să mai meargă la şcoală, dar profesorii au înţeles-o, pentru că orice activitate pe care o alegea, era strâns legată de lumea animalelor.

Părinţii fetei se bucură că acest caz a fost mediatizat, pentru că au speranţa că hoţii vor avea mustrări de conştiinţă şi-l vor aduce pe Skittles înapoi.

Familia Duffy nu e atât de interesată să-şi recupereze bijuteriile şi electrocasnicele scumpe, ci îşi vor fiica din nou fericită.

ȘOCANT! Uite ce PROTEJA un câine acoperit cu ZĂPADĂ

Toată lumea știe că în Siberia iernile sunt reci și extrem de dure din pricina cantităţii impresionante de zăpadă care se așterne în această perioadă.

Temperaturile scad până la minus 40 de grade şi o mică neglijenţă  te poate ucide imediat.

Exact acest lucru tragic s-a întâmplat recent în Altai, Rusia, unde o mamă şi-a abandonat copilul de numai doi ani şi l-a lăsat pe verandă când temperatura de afară era de minus 20 de grade. Apoi s-a făcut nevăzută.

Șansele de supraviețuire a copilului erau zero, însă un erou şi-a făcut apariţia şi a acţionat ca un înger păzitor, așa cum l-au numit vecinii femeii.

Câinele, care trăia în curtea unde copilul a fost abandonat, s-a aşezat peste copil şi a reuşit să-l menţină cald şi în viaţă timp de aproape două zile.

Câţiva vecini au observat că patrupedul stătea nemişcat de ceva vreme şi au decis să verifice dacă totul era în regulă. De îndată ce au descoperit copilul, au înţeles rapid gravitatea situaţiei.

În ciuda încercărilor câinelui de a-l proteja cât mai bine, copilul s-a îmbolnăvit, iar în mod miraculos, acesta a supravieţuit.

În acest moment se află internat, iar medicii încearcă din răsputeri să-i salveze viața, scrie publicaţia Siberian Times.

Mama copilului se confruntă cu o posibilă sentință de închisoare și pierdere dreptul de a-și crește copilul.

 

DISTRIBUIȚI