Acest bărbat ARE CANCER LA OCHI pentru că făcea asta ÎN FIECARE NOAPTE. Un obicei pe care îl avem FIECARE ne poate fi FATAL, toți trebuie să afle despre asta!

Acest bărbat în vârstă de 40 de ani a ajuns la spital după ce a observat că de ceva vreme ochii lui erau mereu roșii și nu mai vedea foarte clar, din păcate la scurt timp el a fost diagnosticat cu cancer la ochi.

Există multe studii științifice are indică faptul că lumina verde a ecranului telefoanelor mobile poate cauza moartea celulelor retinei umane și nu numai că ne poate afecta vederea, dar poate cauza și boli mai grave.

Atunci când ne folosim telefoanele mobile într-o încăpere puțin sau deloc luminată, fasciculele de lumină vor străluci direct în ochiul tău.

Acest lucru va face ca țesutul ochilor să fie uscat vreme mai îndelungată. Pe termen lung acest lucru poate duce la cancer la ochi și orbire.

Se pare că bărbatul din imaginea de mai sus folosea mereu telefonul mobil timp de 30 de minute pe întuneric în fiecare seară, înainte să se culce.

sursa: buzzduzz.net

Scrie un comentariu