A NĂSCUT un copil deși e VIRGINĂ și nu a avut parte nici de intervenția medicilor: ”E un adevărat MIRACOL! Așa ceva e IMPOSIBIL”

O femeie de 29 de ani, din Australia, a născut un bebeluș perfect sănătos, deși era virgină. Cum e posibil așa ceva…

Se pare că femeia suferă de o condiție care o face să nu suporte să aibă relații se…, suferind de vaginism. Este o afecțiune care le face pe femei să resimtă dureri crunte în va gin, cu precădere în timpul contactului se…l.

Din cauza acestei probleme, femeia era îngrozită de ideea de a relații amoroase, deși era căsătorită și își dorea enorm un copil.

Majoritatea cuplurilor care întâmpină probleme în a concepe apelează la fertilizare in vitro, mame surogat sau adopție. Cuplul australian însă, a încercat o metodă ciudată, dar care a dat roade: soțul tinerei și-a introdus propriul lichid seminal în vaginul femeii. În mod surprinzător, tehnica a funcționat și ea a rămas însărcinată, scrie Huffington Post.

Pe parcursul sarcinii, femeia a suferit de anxietate și a fost nevoie de intervenția medicilor și a terapeuților pentru a o ajută să treacă prin cele nouă luni. Pentru a nu trece printr-o nașterea naturală care ar fi fost îngrozitor de dureroasă pentru ea, australianca a optat pentru o operație de cezariană.

Însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și bebelușul a decis să vină pe lume cu câteva ore înainte de momentul în care era programată procedura. Doctorii i-au administrat tinerei o injecție epidurală, dar aceasta a trebuit să nască natural. Bebelușul a fost un copil perfect sănătos, încă proapăta mămică a fost traumatizată de durerea experimentată.

Femeia continuă să facă terapie pentru a-și depăși teama de s.. și pentru a putea avea o viață normală.

Este posibil ca întreaga întâmplare să fi fost un miracol sau doar ca cei doi să fi avut mult noroc. Adevărul totuși rămâne că în Australia, există o mămică virgină.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!


 

Scrie un comentariu