A fost răpit la vârsta de 5 ani de către bunicii săi care l-au ținut departe de părinți timp de aproape 20 de ani, acum el vorbește despre experiența lui și le ia apărarea bunicilor care l-au separat de părinți.

Richard Wayne Landers Jr. a fost răpit la vârsta de 5 ani de către bunicii săi care l-au ținut departe de părinți timp de aproape 20 de ani, acum el vorbește despre experiența lui și le ia apărarea bunicilor care l-au separat de părinți.

Deși băiatul trăise încă de la naștere cu bunicii, un ordin judecătoresc avea să schimbe asta. Conform KARE 11, în anul 1994 familia Landers a fugit din Indiana cu Richard pentru a scăpa de mama și tatăl vitreg ai băiatului care trăiau în mașină, nu avea serviciu și se luptau pentru custodia copilului.

Iată ce spune băiatul, acum un adevărat bărbat: ,,Am fost acolo unde trebuia să fiu, bunicii mei au avut dreptate în ceea ce au făcut și nu îmi pasă de ce spun alții”. După ce și-au răpit nepotul, Richard E. și Ruth A. Landers și-au schimbat numele în Raymond Michael Iddings și Susan Kay Iddings. Deși au fost acuzați de răpire, cazul s-a închis fiindcă poliția nu le putea da de urmă.

Când Richard a fost găsit, în 2013, el avea 24 de ani, era căsătorit și aștepta primul copil. Până în această zi el își apără bunicii, cuplul care l-au crescut, în ciuda faptului că sunt în fața unei acuzații de răpire. Un caz ca în filme, nu-i așa?

Tu ce parere ai?

Citeste si: Are 27 de ani și 6 copii sub 6 ani, toți se uită urât la ea pe stradă și o judecă, dar când a explicat tuturor cum a reușit, au început toți să se închine: ,,E nebună!”

 

Krechelle este o mamă în vârstă de 27 de ani care are 6 copii și toți au vârste de până în 6 ani. Este foarte ușor de imaginat că o familie atât de stranie primește frecvent tot felul de priviri nepotrivite de la oameni, dar cele mai deranjante sunt întrebările primite de cei doi părinți.

Femeia are un blog personal și a compus acolo o listă cu 5 dintre cele mai enervante întrebări pe care le primește zilnic, dar, în plus, a mai dat și răspunsuri la ele.

Deși întrebările sunt serioase și complet nepotrivite pentru părinți, răspunsurile femeii sunt savuroase. Iată mesajul mamei care la 27 de ani a reușit performanța de a avea 6 copii sub 6 ani:

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI