A fost INGROPAT la un metru sub pamant INTR-UN SICRIU de LEMN. Cum a fost gasit acest tanar dupa ce a stat 24 de ore inmormantat. Totul a FOST FILMAT

Un blogger rus in varsta de 30 de ani a stat ingropat 24 de ore intr-un siciriu de lemn. Totul a fost transmis in direct pe Youtube.

Gabar a trecut cu bine peste aceasta incercare, insa a recunoscut ca dupa 12 ore de stat ingropat a inceput sa se resimta in plan psihic.

A fost primit cu aplauze, iar cand a iesit din groapa de un metru adancime a baut un pahar de coniac in cinstea reusitei lui.

Bloggerul sustine ca experimentul sau nu trebuie repetat de nimeni, indiferet de pregatire. El a respirat cu ajutorul unui sistem de aerare, instalat in sicriu.

Cele  24 de ore petrecute in sicriu au fost transmise pe Facebook. A discutat cu userii, fara sa dea semne de sufocare sau nervozitate, relateaza Agerpres.

Ii murise mama, așa că s-a dus la cimitir să pregătească cele necesare pentru a o inmormanta langa TATAL SAU. Dar când groparii au săpat mormântul femeii I-A INGHETAT SANGELE in VINE. Ce descoperise acolo…

Îi murise mama, așa că s-a dus la cimitir să pregătească mormântul. Intenționa să o îngroape alături de tatăl său, așa cum și-au dorit cei doi în timpul vieții. Cuplul fusese căsătorit timp de 60 de ani.

Doar că Sandi Vasel, din Whitestown, Indiana, a avut un adevărat șoc. În interiorul mormântului nu se afla niciun sicriu și nici urmă că acolo ar fi fost îngropat cineva.

„Simt ca și cum mi-am dezamăgit părinții pentru că nu m-am asigurat că totul va fi conform planurilor lor”, a declarat femeia pentru 24-Hour News 8.

Femeia s-a dus să ceară socoteală reprezentanților cimitirului. Aceștia i-au spus că nu știu unde este sicriul tatălui său. „Am înghețat, pur și simplu”.

Tatăl femeii a murit în 2006, de cancer, iar în toți acești ani ea a vizitat un mormânt gol. „Meritau să fie împreună”, a mai spus femeia.

Fata asta își spală, îmbracă și hrănește bunica de 98 de ani zilnic, dar ce pune pe Facebook despre bătrână e cumplit. E incredibil cine o obligă să facă asta, toți cei care au aflat secretul familiei lor s-au blocat, uite ce ascund

O utilizatoare de Facebook din Filipine, Jen Ampler, a devenit peste noapte un mic star pe Facebook după ce a postat ceva incredibil

care i-a făcut pe toți cei care i-au citit cuvintele și i-au văzut imaginile să verse măcar o lacrimă.

E foarte ușor de înțeles de ce a atins inimile atâtor oameni, ceea ce a spus ea este o expresie pură a iubiri simple și sincere, de la nepoată către bunică, iată ce a scris:

,,Inang, tu ai avut grijă de mine încă din momentul în care m-am născut. Acum, când te hrănesc și îți fac baie, nu pot să nu plâng pentru

că îmi amintesc când tu îmi făceai asta mie când eram mică. Acum ai 98 de ani, așa că lasă-ne să facem pentru tine ceea ce făceai mai demult pentru noi.

Acum o vreme ți-am zis să te ridici în picioare și te-am pus să mergi. Tu mi-ai spus că nu mai poți face asta.

Sunt pentru totdeauna recunoscătoare pentru că nu m-ai părăsit niciodată, nici pe mine, nici pe rudele mele, sau pe mama.

Te iubim atât de mult. Te rog încearcă să-ți păstrezi puterile. Mereu vom avea grijă de tine în vreme ce vei îmbătrâni.

Nu mai poți să mănânci singură, nu poți să mai faci baie singură și nu mai poți să mergi, așa că de acum înainte noi

îți vom fi mâinile și picioarele. Orice am face nu te vom putea răsplăti pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut pentru noi.

Spunând asta, plâng: te iubesc, Inang.”

Nu-i așa că e mesajul pe care și tu ai vrea să îl transmiți bunicii tale? Amintește-ți de bunica ta și spune-i un

MULȚUMESC din inimă, distribuind acest mesaj minunat. Fata asta vorbește în numele tuturor nepoților!

 

DISTRIBUIȚI