A fost chemată la o întâlnire, însă când a ajuns la locație, și-a dat seama că are loc o înmormântare. La câteva minute, a înțeles cui i se face slujba și a încremenit. Nu se aștepta nimeni la asta

Atunci când o persoană pe care o iubești își pune în mod regulat viața în pericol atunci când se expune unor riscuri extrem de mari, ca prieten, trebuie să faci tot posibilul să o ajuți pe acea persoană să se întoarcă pe calea cea bună. Din păcate, nu tot timpul este o misiune ușoară.

Când vine vorba de cineva care este este special, atunci acea persoană merită orice sacrificiu.

De aceea, unii oameni din Belgia au fost nevoiți să ia niște măsuri de-a dreptul drastice … și unii ar putea considera că este ceva prea drastic.

Au făcut echipă cu familiile lor pentru pentru a le da o lecție de-a dreptul șocantă și care să aibă impactul speciat.

Recent, în Belgia, cinci străini au fost rugați de către prietenii lor să se întâlnească într-un loc ales de ei. Niciunul nu știa că merge, de fapt, într-o cameră funerară.

Celor cinci străini – Kim, Melanie, Grégory, Olivier și Brice – li s-a spus că se vor alătura prietenilor lor. A existat un motiv bun pentru care toți trebuiau să se întâlnească, pentru o lecție de viață.

Folosind o cameră ascunsă, cei cinci străini au fost filmați venind într-o locație secretă. Fiecare dintre ei credea că prietenii lor îi așteaptă la acea adresă.

La sosirea la destinație, fiecare persoană a fost nevoită să se confrunte cu o scenă destul de ciudată. Era vorba despre o înmormântare, un sicriu în mijloc și tot ce trebuia pentru acest eveniment trist.

Preotula început să vorbească despre cel decedat0: „Abia și-a început viața pe Pământ. Moartea poate fi dificil de acceptat, dar în cele din urmă este o parte a vieții. Să luăm o clipă pentru a reflecta asupra acestui lucru”.

Melanie a recunoscut o persoană din mulțime și nu știa ce se întâmplă. Era chiar tatăl lui Melanie, care a început să vorbească și să își facă fiica să plângă.

Melanie a realizat în cele din urmă adevărul îngrozitor: ea a fost invitată la propria înmormântare, și toate aceste persoane au fost adunate pentru a-i face pe ea și pe colegii

ei participanții să realizeze ceva despre modul în care își trăiau viața, fără să se gândească la ceea ce fac și ce ar crede cei dragi lor.

Cei cinci obișnuiau să meargă cu foarte mare viteză cu mașina.

Rând pe rând, rudele celor cinci i-au rugat să nu se mai comporte așa, să aibă mai multă grijă, iar lecția a fost una dureroasă, însă a dat roade.

Emanuel avea 22 de ani și a murit într-un accident rutier teribil! La intrarea în Iași a zburat cu BMW-ul peste un zid! E halucinant ce au descoperit medicii la autopsie! Până și polițiștii au fost șocați! Toată lumea vorbește despre asta

Poliţiştii ieşeni au aflat că şoferul care şi-a pierdut viaţa după ce a sărit cu un BMW peste un parapet avea o alcoolemie aproape de comă.

Emanuel Encuţ (22 de ani) a provocat accidentul rutier duminică, 3 septembrie. Pe lângă el, şi-a mai pierdut viaţa şi un bărbat de 60 de ani, un alt adolescent, de 15 ani, fiind rănit.

Surse din Poliție au declarat pentru cancan.ro, că marţi, 5 septembrie, Institutul de Medicină Legală a furnizat rezultatele necropsiei efectuate asupra lui Emanuel Encuţ. Acesta ar fi avut o alcoolemie de 2,70 la mie în momentul accidentului.

Tragedia rutieră a avut loc duminică dimineaţă, la intrarea în Iaşi, dinspre localitatea Valea Lupului. Emanuel Encuţ se deplasa înspre Iaşi cu un autoturism marca BMW şi, din cauza

vitezei excesive, a sărit peste un parapet de beton ce desparte sensurile de mers în acea zonă. Zidul este pus tocmai pentru a asigura protecţia şoferilor de eventuale accidente rutiere.

După ce bolidul a sărit peste parapet, s-a oprit în zona frontală a unei maşini de pâine, în care se aflau un bărbat de 60 de ani şi un adolescent de 15.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje medicale şi de intervenţie, fiind declarat decesul celor doi şoferi.

La rândul său, tânărul de 15 ani, care se afla în maşina de pâine, a fost transportat la Spitalul de Copii „Sf. Maria”.

Apropiaţii tânărului care a provocat accidentul au anunţat pe Facebook că înmormântarea va avea loc miercuri, la Cimitirul Buna Vestire din Iaşi.

„Regrete eterne…. Pentru cine l-a cunoscut şi vrea să îşi ia un ultim rămas bun. Miercuri 6 septembrie ora 10 la Cimitirul Buna Vestire Iaşi”, este mesajul postat pe o reţea socială.

 

 

DISTRIBUIȚI