A avut CANCER, A MURIT, apoi a fost readusă la viață. Acum ne spune că facem aceleași GREȘELI pe care le făcea și ea. Cuvintele acestei femei sunt CUTREMURĂTOARE

Toți ne întrebăm ce ni se va întâmpla atunci când vom părăsi această lume, dar oricât ne-am gândi la asta, niciunul dintre noi nu știe răspunsul. Decât dacă acel cineva a murit și s-a întors pentru a ne spune și nouă povestea.

Acesta este cazul Anitei Moorjani care a fost diagnosticată cu cancer, s-a luptat cu această boală necruțătoare timp de 4 ani, a murit, dar s-a întors. Medicilor nu le venea să creadă. Vă prezentăm mai jos ce povestește ea din această experiență.

,,Am trecut Dincolo, de-adevăratelea, într-o altă dimensiune. Am fost înghițită într-un sentiment de iubire totală. De asemenea am mai avut și experiența unei clarități profunde, așa am înțeles de ce am cancer, de ce am ajuns pe acest pământ, ce rol a jucat fiecare om din familia mea în viața mea, privind Planul cel Mare al lucrurilor.

Claritatea și înțelegerea pe care le-am obținut în această stare sunt aproape indescriptibile. Cuvintele nu pot explica experiența. Eram într-un loc unde înțelegeam cât de mult există în afara a ceea ce experimentăm noi în lumea noastră 3D. Am înțeles că viața este un dar și că suntem mereu înconjurați de ființe protectoare, acestea au fost mereu în jurul meu fără ca eu să o știu.

Doctorii nu puteau înțelege, erau confuzi, dar mi-au spus că am avut un răspuns rapid la chimioterapie. Mi-au făcut zeci de teste, pe care le-am trecut cu brio, când mi-am revenit nu mai aveam cancer”.

Puteți asculta mai multe despre experiența ei, aici:

sursa: rol.ro

Scrie un comentariu