A apărut lopata cu baionetă, cu care îţi poţi apăra locul de parcare după ce l-ai deszăpezit

Viaţa la bloc tocmai a devenit mai interesantă! Producătorul nr. 1 de lopeţi din România, Întreprinderea de Unelte Rudimentare Tecuci, a lansat pe piaţă un model nou de lopată pentru deszăpezire, prevăzut cu o baionetă ascuţită.

Astfel, un bun gospodar îşi poate apăra locul de parcare după ce l-a curăţat de nămeţi, ţinându-i departe pe vecinii mai leneşi şi maşinile lor băgăcioase.

„Lupta corp la corp e foarte des întâlnită în perioada asta, mai ales în zonele unde parcarea e o resursă rară”, spune Decebal Popescu, inginer de lopeţi. „Adesea, românii sunt nevoiţi să folosească lopeţile pentru autoapărare.”

„Pe lângă faptul că e foarte durabilă, lopata noastră are o lamă de oţel, montată în vârful cozii, cu care poţi scoate lejer ochii adversarului. Sau îi poţi străpunge inima, împrăştiindu-i sângele cald pe caldarâm şi avertizându-i pe ceilalţi vecini să păstreze distanţa.”

Deşi acest tip de baionetă a fost interzis de Acordurile de la Geneva, producătorii aduc asigurări că utilizatorii lopeţii nu vor fi clasificaţi drept criminali de război. „Scrie că n-ai voie să o montezi pe o puşcă, nicidecum pe o lopată, sapă sau hârleţ”, a confirmat un avocat.

timesnewroman.ro


Scrie un comentariu