90% dintre utilizatorii de Android nu știu aceste secrete!

Oricine are Android în ziua de azi, pentru că toate lumea are smartphone. Dar nu toți cunosc capacitățile maxime ale dispozitivelor cu Android!

Cea mai simplă cale de a economisi bateria

Dacă alegi un backrground negru sau întunecat pentru smartphone, pixelarea automată se va opri și vei observa că bateria se va consuma mai puțin. Asta nu e valabilă pentru device-urile cu Android și e implementat pe majoritatea smartphone-urilor și tabletelor Samsung.

Text-to-speech

Nu numai că poți citi orice, dar poți să și asculți. Dacă preferi să asculți informațiile decât să le citești, intră în Settings – Accesibility – Text to speach output.

Smartphone-telecomandă

Dacă îți pierzi smartphone-ul, îl poți localiza și bloca fără să-i pierzi datele.

Setează pe modul Oaspete

Dacă vrei să împrumuți telefonul cuiva pentru o perioadă temporară, folosește modul Oaspete.

Micșorarea display-ului

Oamenii care au probleme de vedere se pot baza pe această caracteristică. Intră în Settings – Accessibility – Magnification gestures. Apoi vei putea să dai zoom în orice parte a display-ului.

Modul Hotspot

Nu e nevoie să cumperi un modem 3g/4G sau un router pentru a folosi Internetul pe alte device-uri, pentru că smartphone-ul tău poate face asta. Settings – Tethering and portable hotspot și apasă butonul Portable WLAN hotspot.

Control your smartphone with head movements

Există situații în care nu ai mâinile ocupate sau pur și simplu e prea rece afară ca să dai mănușile jos.  Dacă instalezi aplicația EVA Facial Mouse, vei putea controla telefonul prin mișcările capului.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sursa


 

Scrie un comentariu