8 motive logice pentru care este bine să faci dragoste în timpul menstruaţiei!

Nu există absolut niciun motiv medical pentru care să îţi refuzi partenerul în această perioada a lunii. Poate doar unul ce ţine de propriile idei şi concepţii.

Cert este că o femeie poate avea dorinţe amoroase şi în această perioadă, uneori chiar mai accentuate decât de obicei. Mai mult, pentru unele dintre ele menstruaţia este perioada cu libidoul setat la maximum.

Crampele inconfortabile şi tensiunea din abdomen pot fi diminuate odată cu 0rgasmul, care ajută la atenuarea oricărui fel de durere. Pe de altă parte, există şi unele femei care simt asemenea dureri în timpul actului încât trebuie să fie şi mai atente şi blânde când vine vorba de penetrare sau chiar să aştepte să treacă crampele severe.

Convingerea că actul s… în timpul mens truaţiei este riscant şi că este mai bine să aştepţi până se termină nu are la baza motive întemeiate. Ideea în sine că poate e ceva ce nu ar trebui să facem ne instinga să vrem s.. şi mai mult. În plus, vag!nul este mult mai bine lubrifiat în timpul ciclului menstrual şi pen etrarea este mai uşoară, ceea ce oferă o plăcere mai mare şi bărbaţilor.

Poate vei descoperi că poţi avea raporturi s.. mai sălbatice cu un preludiu minim în timpul menstruaţiei, ceea ce se potriveşte şi bărbaţilor care au nevoie de mai puţină stimulare înainte şi în timpul actului.

1. Unele femei simt o nevoie mai mare de amor în timpul menstruaţiei

2. S..ul in timpul menstruatiei – analgezic natural pentru dureri

3. Nu este chiar atât de murdar precum pare

4. Poate fi un lubrifiant natural

5. Îţi poate schimba perspectiva despre această perioadă a lunii

6. S..ul in timpul menstruatiei sudeaza legatura dintre voi

7. Nici lui nu-i face rău în niciun mod

8. Poate micşora cantitatea pentru două zile

sursa: tasta.ro

Scrie un comentariu