7 SECRETE pe care bărbații le ascund de femei! Punctul 5 este foarte IMPORTANT!

Ca şi noi, femeile, bărbaţii au secretele lor bine păzite pe care ar prefera să le ţină departe de firea feminină extrem de curioasă, însă nu din cauză că ar fi toţi nişte mincinoşi notorii, ci pur şi simplu pentru a nu ne răni sentimentele.

Cum s-ar spune, minciuna prin omisiune nu e minciună. 

1. Ocazional, se uită după alte femei. Nu trebuie să fii deloc surprinsă, mai ales că nici tu nu ai ochelari de cal, cu siguranţă. În plus, chiar şi femeile căsătorite salivează la vederea bustului tatuat al lui David Beckham.

Aşa că de ce să nu acceptăm faptul că bărbaţii reacţionează aproape instinctiv când văd pe stradă un specimen reuşit al se… opus? Este un obicei înnăscut, care pare să le scape bărbaţilor de sub control, însă cel mai important pentru tine, chiar nu contează.

Chiar dacă îşi aruncă ochii într-un decolteu sau privirea le fuge după o fustă la fel de scurtă precum boxerii lui Beckham, asta nu înseamnă că iubitul tău şi-a pierdut interesul pentru tine.

2. Adoră când ieşi cu prietenele. Oh, nuuuuu! Adevărul este ca bărbaţilor le place să-şi petreacă singuri serile din când în când, aşa că nu trebuie să te panichezi atunci când nu te sună să te invite la el, de exemplu.

În timp ce tu te distrezi alături de prietenele tale, bărbaţii se joacă, se uită la filme de acţiune sau ascultă trupele preferate din liceu. În plus, faptul că vă puteţi petrece timpul şi separat este întotdeauna un lucru bun pentru relaţia voastră.

3. Părul din scurgere îi îngrozeşte. Bărbaţii nu-ţi vor spune niciodată acest lucru, mai ales că sigur ţi-ai surprins cel puţin o dată iubitul în ipostaze mai puţin frumos “mirositoare”.

4. Sunt fericiţi atunci când aduci în discuţie un subiect important. Bărbaţii te vor respecta mai mult în momentul în care vei inţia o conversaţie care îi vizează în mod direct şi felul în care se simt. Astfel, fără să-ţi dai seama, vei creşte în ochii iubitului tău.

5. Nu sunt fani ai rujului roz. L-ai sărutat acum mai bine de o oră, însă iubitul tău se simte de parca ţi-ar purta rujul.

6. Observă când alţi bărbaţi se uită la tine. Acest lucru îi face pe bărbaţi geloşi şi mândri în acelaşi timp, fapt ce le declanşează în un sentiment acut de protecţie faţă de femeia iubită.

7. Le plac complimentele.  Bărbaţii obişnuiesc să le spună femeilor atunci când arată foarte bine şi le laudă atunci când în pat ies scântei. La fel ca în cazul femeilor, bărbaţii adoră complimentele, mai ales că, astfel, îi reasiguri de sentimentele tale. Complimente precum “Eşti atât de sexy cu barbă!” îi vor face întotdeauna să zâmbească.

sursa


 

Scrie un comentariu