7 pozitii pentru o penetrare foarte adanca. Afla cum atingi placerea maxima!

Viata ta amoroasa are nevoie de o revitalizare in aceasta toamna? Vrei sa-ti surprinzi partenerul cu niste miscari proaspete care sa-ti fie si tie pe plac?

Nu trebuie decat sa incercati cateva pozitii care permit o penetrare foarte adanca si viata voastra va inflori!

Tu te vei simti cu siguranta minunat, de vreme ce nu ai parte in fiecare zi de asemenea rasfat, iar el va fi bucuros sa-ti redescopere corpul si sa-ti observe noile limite.

Iata, asadar, cateva pozitii cu care nu vei da gres:

1. Doggy style

Aceasta pozitie nu lipseste de pe nici o lista, tocmai de aceea o iubeste toata lumea. Doggy style ii va permite partenerului tau sa intre foarte adanc in tine, iar tu vei fi singura care va putea controla aceasta penetrare, prin reglarea pel… la inaltimea la care te simti cel mai bine. Chiar daca nu e cea mai romantica variata, e imposibil ca latura voastra kinky sa nu fie satisfacuta din aceasta pozitie.

 

2. Umeri – picioare

Oricat ar fi de romantica pozitia misionarului, se potriveste mai mult cuplurilor comode si lipsite de apetit, nu voua. Avantajul acestei pozitii este ca o poti imbunatati si transforma in ceva mult mai sexy.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti ridici picioarele si sa iti sprijini gleznele de umerii iubitului tau. Brusc, pozitia misionarului a capatat un nou sens, care pastreaza laturile bune ale sexului clasic precum contactul vizual si adauga elemente noi si savuroase precum o penetrare adanca.

 

3. Pozitia laptopului

Asaza-l pe iubitul tau pe un scaun si pune-te deasupra lui, privindu-l in ochi. Nu te limita la o imbratisare obisnuita si fa acelasi upgrade ca la pozitia misionarului: ridica-ti picioarele pe umerii lui. De aceasta data genunchii vor fi punctele tale de sprijin, iar miscarile le vei putea face doar cu ajutorul partenerului tau.
4. Pozitia centaurului

Transformati-va intr-un adevarat centaur facand se.. din picioare, intr-o pozitie mai putin obisnuita. Tu te vei apleca in fata, pastrandu-ti picioarele drepte, pana cand vei atinge podeaua cu palmele; iubitul tau te va penetra pe la spate si va descoperi zone ale vagi… tau in care nu a ajuns din nici o alta pozitie.

 

5. Pozitia care rastoarna mesele

Daca v-ati saturat de dormitor, puteti incerca sa faceti amor pe biroul din camera sau chiar pe mobila din bucatarie. Tu te vei apleca spre blat, sprijinita in coate, iar iubitul tau te va surprinde cu o penetrare adanca, pe la spate.

 

6. Pozitia podului

Cu siguranta iti aduci aminte de pozitia podului pe care o faceai la orele de sport, in timpul scolii. Adapteaz-o la viata amoroasa si asaza-te intr-o pozitie similara, cu spatele arcuit. Iubitul tau va sta in genunci, cu fata spre tine, asezat chiar intre picioarele tale. Incearca si vei vedea.

 

7. Pozitia literei „L”

Intinde-te pe spate si ridica-ti picioarele astfel incat sa formeze un unghi de 90 de grade cu restul corpului. Iubitul tau se va aseza in genunchi, astfel incat trunchiul sau sa fie paralel cu picioarele tale si sa le sprijine. Este o pozitie grozava si permite o penetrare foarte adanca, fara sa va priveze de contactul vizual si de mangaieri.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu