7 feluri prin care iti poti da seama daca esti buna la pat! Iata ce trebuie sa stii

Daca bifezi cele 7 caracteristici enumerate mai jos, inseamna ca esti o iubita ideala in pat

1. Simti chimia dintre dintre tine si partener

Incercand sa dea un raspuns la intrebarea „cum sa faci s*x de calitate”, s3xologii au ajuns la concluzia ca solutia nu sta intr-o tehnica anume. Cheia este comunicarea dintre parteneri. Daca exista acea „chimie” intre ei, care sa scoata scantei in dormitor. S*xul de calitate nu este doar o experienta fizica, ci una mai profunda, in care doi oameni se ofera unul celuilalt.

2. Esti increzatoare

Una dintre cele mai importante calitati ale unei femei cand vine vorba de facut dragoste este increderea in sine. Trebuie sa uiti de complexe si de timiditate. Nu te gandi ca ti se vede celulita sau ca ai fundul prea mare. Nu sta sa analizezi fiecare gest si actiune pe care le faci. Lasa-te purtate de val. Trebuie sa te simti s*xy.

3. Esti deschisa la experiente noi

O iubita pasionala foloseste, in pat, cel mai important organ er0tic…care, surprinzator, nu este cel dintre picioare, ci cel dintre urechi:)

Foloseste-ti creierul pentru a fi inventiva, spontana, jucausa si creativa. Surprinde-l mereu cu cate ceva nou si nu refuza din prima daca iti propune o experienta mai „kinky”.

4. Esti atenta la dorintele partenerului

Este extrem de important sa iti asculti partenerul si sa acorzi atentie lucrurilor care ii fac placere. O iubita altruista in pat este visul oricarui barbat.

5. Nu te grabesti in pat

Trebuie sa fii atenta la detalii si sa savurezi fiecare moment. Nu te grabi sa termini „treaba”.

6. Nu refuza oportunitatile de a face s*x

Un iubit refuzat de multe ori va fi un iubit frustrat. Daca tu ii refuzi invitatia de a face dragoste, poate isi va gasi alinare in patul altcuiva.

7. Esti jucausa si dezinhibata in pat

S*xul e distractiv si tu trebuie sa il tratezi ca atare.

sursa: perfecte.ro

Scrie un comentariu