6 LUCRURI de adoptat în pat pentru a atinge plăcerea MAXIMĂ! Punctul 2 este cel mai IMPORTANT!

Atunci când o relaţie ajunge la maturitate, este posibil ca lucrurile să înceapă să se desfăşoare conform unui ritual.

Acest lucru este valabil şi în pat. Vestea bună este că există, cu siguranţă, lucruri pe care nu le-aţi încercat împreună şi care pot fi adoptate cu uşurinţă.

1. Dedicaţi-vă mai mult timp. Amintiţi-vă cât de mult timp petreceaţi în pat, la început, şi reveniţi din când în când la vechile obiceiuri. Vă veţi simţi mai împliniţi dacă actul s… nu se va mai reduce la o rutină de câteva zeci de minute.

2. Spune-i ce îţi doreşti, în detaliu. Propune-ţi ca anul acesta să nu rămână lucruri nespuse. Dezvăluie-i ce îţi place şi ce nu, ce ai vrea să încerci mai des sau la ce ai vrea să renunţi. Cu siguranţă va aprecia acest lucru şi vă veţi simţi amândoi mult mai bine.

3. Costumează-te. Îmbracă-te sexy, oricât de ciudat ţi se poate părea. Îndeplineşte-i fanteziile şi va aprecia cu siguranţă. Dar nu aştepta încă un an pentru a adopta o altă ţinută.

4. Fii egoist/ă. În acest nou an, simte-te confortabil să nu îi reîntorci de fiecare dată favorurile. Meriţi, din când în când, o noapte numai a ta.

5. Trezeşte-l în toiul nopţii. Dată viitoare când iubitul tău va dormi lângă tine, trezeşte-l cu sărutări şi mângâieri. Va fi mai încântat decât te gandeşti!

6. Sărbătoriţi mai des. Cina romantică şi şampania sau vinul roşu nu sunt doar modalităţi de sărbătorire a unui eveniment important. Încercaţi să vă bucuraţi mai des de ele. Relaţia voastră va căpăta un aer proaspăt permanent.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa


 

Scrie un comentariu