6 GREȘELI care îți vor ruina relația! Numărul 2 este foarte IMPORTANT!

Statisticile arata ca numarul divorturilor si despartirilor este mult mai mai mare decat numarul relatiilor care reusesc sa reziste pana la final.

Tinerii din ziua de astazi se tin departe de orice relatie complicata in mare din cauza diferentelor de opinie si din cauza faptului ca niciunul dintre parteneri nu mai este dispus sa faca anumite compromisuri.

 

Cele 6 GREȘELI:

1. Dorinta de a avea intotdeauna ultimul cuvant.

In general, oamenii au discutii in contradictoriu si fiecare incearca sa-si impuna punctul de vedere. In loc sa iti faci partenerul sa inteleaga ca tu ai dreptate, mai bine ai gasi o solutie care sa rezolve problema si care sa convina amandurora.

 

2. Sa te astepti ca partenerul tau sa se schimbe pentru tine.

Nimeni nu este perfect, iar daca tu te astepti ca partenerul tau sa se schimbe dupa dorintele si preferintele tale, afla ca este o atitudine gresita. Este foarte posibil ca anumite schimbari comportamentale sa aiba loc de ambele parti, insa nu te astepta sa fie exact cum vrei tu si invatati sa va acceptati unul pe celalalt asa cum sunteti, cu bune si rele.

 

3. Permiteti unei a treia persoana sa intervina.

Fie ca este vorba de cineva apropiat din familie sau un prieten drag, este o mare greseala. Nimeni nu stie mai bine decat voi ceea ce se intampla in relatia voastra si, de cele mai multe ori, cand o a treia persoana intervine, lucrurile devin si mai complicate.

4. Neglijarea nevoilor emotionale si fizice ale partenerului.

Daca unul dintre voi incepe sa neglijeze nevoiele emotionale si fizice ale celuilalt, este foarte posibil ca si acesta, la randu-i, sa faca acelasi lucru, iar asta este calea sigura catre destramarea relatiei.

 

5. Tineti ura si ranchiuna.

Indiferent de motivele pentru care va certati, indata ce cearta sau discutiile in contradictoriu au luat sfarsit, incetati sa mai purtati ranchiuna caci nu va face bine nici voua nici celorlalti.

 

6. Lipsa comunicarii.

Comunicarea este esentiala in orice tip de relatie, inclusiv intr-o relatie amoroasa. Invatati sa va vorbiti si sa ca comunicati daca vreti cu adevarat ca relatia sa reziste.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa


Scrie un comentariu