5 TRUCURI – Cum să ai o casă mereu ORDONATĂ

Dezordinea este unul dintre lucrurile cu care ne confruntăm cu toții! Oricât de multă grijă am avea de casa noastră, este imposibil să nu existe momente în care să fim tentați să ne aruncăm lucrurile pe un scaun sau într-un sertar, regretând apoi alegerea făcută.

Din fericire, organizarea obiectelor din casele noastre ar putea deveni mult mai simplă dacă am pune în aplicare câteva trucuri simple, precum cele pe care urmează să vi le prezentăm!

295655

1. Îţi poţi organiza eşarfele, fularele sau pantalonii subţiri rotindu-i în jurul unui umeraş. Dacă vei organiza obiectele pe culori sau destinaţie, le vei găsi mult mai uşor!

296705-26q4

2. Deşi atunci când închizi sertarul dezordinea din interior nu mai este vizibilă, de multe ori îţi dai seama că ajungi să răscoleşti printre elementele din interior. Toate problemele tale ar putea fi rezolvate utilizând nişte separatoare pentru sertare, care se găsesc la un preţ foarte accesibil în mai toate magazinele de design interior. Astfel îţi vei putea organiza mai bine lenjeria, batistele, şosetele sau celelalte accesorii de dimensiuni mici.

296455

3. Scapă de problema pantofilor aruncaţi unii peste ceilalţi. Acest lucru poate face ca încălţămintea ta să se strice mai repede şi să arate uzată, aşa că alege să foloseşti nişte bare de spumă pentru a fixa pantofii în poziţie dreaptă.

296855

4. Dacă îţi este mereu greu să găseşti aşternuturile sau păturile pe care le vrei atunci când ai nevoie de ele, poate ar trebui să începi să îţi împachetezi lucrurile şi să le organizezi în fețe de pernă diferite.

296555

5. Poţi agăţa umeraşele unul de celălalt pentru a economisi spaţiu în dulapul tău, folosind un astfel de truc. În cazul în care nu ai cheiţe de la doze de suc, poţi folosi ace de siguranţă sau bucle de sârmă.

296005

6. Acest secret de depozitare este folosit foarte mult de către cei care sunt experţi în făcutul bagajului! Hainele vor ocupa mult mai puţin spaţiu dacă le organizezi pe verticală sau dacă le răsuceşti în loc să le împachetezi pe orizontală.

Scrie un comentariu