5 obiceiuri proaste care iti afecteaza BARBATIA! Numarul 4 il practicam des…

Se întâmplă frecvent ca o mare parte dintre cupluri să nu mai acorde importanță amorului, și în loc să-și petreacă nopțtile în doi, să aleagă să facă fel și fel de activități, separat.

Dacă faci parte din această categorie și vrei să schimbi asta, iată de schimbări să faci!

„Oamenii cred  că sănătatea se.. se referă doar la infecțiile cu transmitere se.. și la  controlul asupra unei sarcini“, spune Eric Garrison. Acesta afirmă că viețile noastre amoroase sunt legate intrinsec de sănătatea noastră generală. Prin urmare, comportamentele nesănătoase te pot împiedica să ai parte de cel mai bun act din viața ta.

Nu dormi suficient

Nu doar că lipsa somnului accentuează oboseala și favorizează apariția multor boli, ci poate avea repercusiuni asupra vieții, potrivit unui studiu publicat în „Brain Research“. De câte ore ai nevoie? Ideal este să dormi între cinci până la șapte ore pe noapte, spun specialiștii.

Nu faci mișcare

Capacitatea aerobică și rezistența, precum și forța și flexibilitatea, sunt foarte valoroase. Exercițiile fizice, făcute regulat, îmbunătățesc fluxul de sânge, care stimulează organele se…. „Dacă mergi pe jos 30 minute în fiecare zi sau începi să parctici yoga, vei avea parte de un act mai bun“, spun cercetătorii.

Ai dezordine în dormitor

Ai auzit, probabil, că ar trebui să faci din dormitorul tău un paradis pentru somn. Același lucru este valabil și pentru amor. Evită să muncești în dormitor sau să-ți folosești laptopul în pat, dacă vrei ca mediul în care o faci să te stimuleze, nu să-ți distragă atenția.

Ai un regim sărac în nutrimenți

Un regim alimentar echilibrat asigură toate vitaminele și mineralele care ajută ca tu să funcționezi așa cum trebuie. Zincul este vital pentru sănătatea masculină, precizează oamenii de știință. Importantă este și vitamina B, care se găsește în somon, pui, ton.

Bei prea mult alcool

Consumul de alcool poate duce la incapacitatea de a avea placere. Și alcoolismul cronic, chiar și după ani de sobrietate, poate afecta pe termen lung performanțele s.., arată studii de specialitate. Dar consumul de până la trei pahare de vin pot stimula l  i b i d o u l la femei.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu