5 MOMENTE pe care NU le-ai crede dacă nu ar fi ȋnregistrate pe cameră!

Ȋn cele mai ciudate momente este ȋntotdeauna cineva care are o cameră de luat vederi pentru a ȋnregistra lucrurile pe care, ȋn altă situatie, nimeni nu le-ar fi crezut.

O dată cu tehnologia, avem ȋn fiecare secundă ocazia să devenim fotografi profesionişti care fac dintr-o situaţie imposibilă una publică pe toate reţelele de socializare, cu ajutorul unui singur click.

Dacă stăm să ne gândim cât este viaţa de imprevizibilă, atunci ajungem la concluzia că fiecare dintre noi poate să filmeze ceva care merită ȋmpărtăşit cu ceilalţi. Foarte mulţi oameni fabrică imagini care ar trebui să şocheze publicul, dar acestea se triază repede faţă de cele reale.

Unii oameni au făcut o carieră ȋntreagă din a se filma singuri toată ziua. Membri comunităţii Youtube arată abonaţilor lor cele mai importante momente ale zilei, şi ajung să aibă milioane de admiratori care ȋi urmăresc din toată lumea.

Deşi acum câţiva ani ni s-ar fi părut imposiil ca o persoană care nu are un anumit talent să fie urmărit de un număr atât de mare de oameni, iată că astăzi nu ne-am imagina cum ar fi viaţa fără Youtube, mai ales fără acele tutoriale care te pot ajuta să ȋnveţi să faci orice, de la o coafură foarte complicată, la modalitatea de a-ţi repara maşina de spălat.

Ȋnainte de existenţa Youtube-ului au fost mereu camerele de supraveghere de pe stradă, sau de la bordul maşinii care au ȋnregistrat şi momente plăcute şi neplăcute, dar acum, când toată lumea ar un telefon performant la ȋndemână, nu mai este deloc greu să filmezi ceva care ȋţi atrage atenţia.

Fie că este vorba despre un OZN, care apare dintr-o dată pe cer şi trebuie să ai o rapiditate extraodinară pentru a-l prinde ȋn imagini, fie că e vorba despre o ciudăţenie pe care o face un om chiar ȋn faţa ta, aceste imagini vor fi urmărite de milioane de oameni cu foarte mult interes, pentru că dacă este ceva ce ne leagă pe această lumea, aceea e curiozitatea.

Ȋn ceea ce priveşte OZN-urile, iată că ȋnregistrări cu acestea apar destul de des, deşi multe dintre guvernele marilor puteri ale lumii ar vrea ca oamenii să trăiască ȋn beznă totală, şi să nu se gândească la faptul că mai există şi altă formă de viaţă ȋn acest Univers.

Oamenii au susţinut mereu că au văzut farfurii zburătoare, deşi aceştia au fost luaţi mereu ȋn derâdere, mai ales acum câteva zeci de ani, când acest concept exista doar ca un mit. Dacă toată lumea ar gândi lucrurile la un nivel mai mare, atunci am realiza că este aproape imposibil să nu mai există o formă de viaţă ȋn Univers, aşa că era de aşteptat ca la un moment dat aceste lucruri să devină cunoscute pentru poporul de rând.

Până când nu vom avea dovezi concrete, nu vom şti ce să credem cu exactitate despre acest subiect, dar imaginile cu farfuriile zburătoare, strânse din toată lumea, sunt incontestabile.

Mai ciudat decât apariţia extratereştrilor este comportamentul uman, pe care nu avem cum să ȋl ȋnţelegm ȋn totalitate, mai ales ȋn urma imaginilor pe care urmează să le vedem. De ce aleg oamenii să facă printre cele mai ciudate lucruri, asta nu se poate şti de fiecare dată.

Dacă psihologii ȋncearcă să ne explice uneori câte un caz care a ieşit mai tare ȋn evidenţă, mai ales atunci când este vorba despre un psihopat sau un sociopat, iată că despre cazurile ȋn care oamenii se plictisesc şi fac lucruri necugetate nu sunt atât de multe informaţii.

Avem dovezi din mediul online care susţin cât de ciudaţi pot fi oamenii care fac lucruri din plictiseală, sau din dorinţa de a ajunge faimoşi. Nevoia de faimă, de a ajunge la televizor şi de a fi cunoscuţi de un popor ȋntreg este una pe care o au foarte mulţi oameni ȋn zilele noastre, probabil pentru că se gândesc că ȋn acest fel pot face bani foarte uşor şi foarte rapid.

Astfel se nasc toate aceste ȋnregistrări ȋn care oamenii se rănesc sau se fac de râs ȋn cel mai penibil mod, imagini care ajung să le dea cinci secunde de faimă, dar nu genul de faimă pe care şi-l doresc ei. Deşi foarte multe persoane se amuză atunci când văd ȋncercările eşuate ale altora de a ajunge faimoşi, iată că nu toată lumea gustă astfel de glume.

Pentru cele mai ciudate momente care dacă nu ar fi fost ȋnregistrate pe cameră nu le-ai fi crezut, click aici:

Nu mai contestă nimeni că trăim ȋntr-o lume extrem de ciudată, unde totul este posibil, dar atunci când ȋţi apar ȋn faţa ochilor astfel de ciudăţenii ajungi să crezi că nu mai există normalitate. Ȋn timp ce normalitatea este relativă, se pare că sunt multe persoane care au nevoie de stabilitate emoţională şi nu vor să aibă de-a face cu inefabilul.

Oameni care trebuiau să VERIFICE de DOUĂ ori aceste poze înainte de a le posta pe internet! A 4-a este cea mai tare!

Oamenii reuşesc într-un fel sau altul să ne amuze de fiecare dată când postează ceva în mediul online, mai ales dacă nu este verificat de două ori. Există o mare posibilitate ca asta să ni se întâmple şi nouă, dacă nu ni s-a întâmplat deja. Momentele acelea în care suntem foarte încântaţi de o revedere cu un prieten drag, sau de un eveniment special pe care vrem să-l împărtăşim urgent cu prietenii din lumea virtuală nu sunt puţine.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI