5 lucruri pe care orice femeie și le dorește într-o relație!

Întrebarea eternă a bărbaţilor despre femei este”ce îşi doresc femeile într-o relaţie?” Sunt multe zvonuri despre ce îşi doresc cu adevărat femeile. Cei mai mulți bărbaţi cred că femeile îşi doresc o casă perfectă, un soţ iubitor şi o familie.
Ele vor fericire, călătorii şi distracţie. Ele vor un bărbat care să le fie alături şi întotdeauna să fie plăcute. Le vor pe toate.

Conform studiilor, satisfacţia relaţiilor se bazează pe ce văd femeile în partenerul lor de viaţă. Aparent la femei emoţiile sunt lucruri necesare. Empatia şi abilitatea de a citii emoţiile partenerului
sunt şi ele pe listă. Dar femeile vor mai mult decât abilitatea de a citi emoţiile partenerului. Ele vor încredere,înţelegere,intimitate şi spaţiu.

Iată 5 lucuri esențiale pe care orice femeie trebuie să le ofere într-o relație:

1.Vulnerabilitatea

Femeile sunt fiinţe emoţionale.Ele voi să fie ele însuşi.Vulnerabilitatea le oferă libertatea de a se exprimă şi a lasă în spate ruşinea. Femeile vor un partener care să le fie martor curajului lor şi să le iubească pentru asta.

2.Intimitatea

Femeile vor să fie înţelese şi acceptate.Şi nu doar în sensul acela senzual,ci şi în dragoste şi compasiune. Sunt lucrurile simple cum ar fi: strângeri de mâna, un sărut pe frunte, un buchet de flori oferit fără nici un motiv,un mesaj drăguţ sau o revistă. Au nevoie ca jumătatea lor să se gândească la ele. Femeile vor să fie adorate pentru că adevărata intimitate este o experienţă sacră.

3.Suportul

Pentru o femeie nu este nimic mai măgulitor decât a fi susţinute şi încurajate pentru deciziile lor. Chiar dacă fac referire la carieră, familie,sănătate sau bani, femeile se simt sigure pe ele atunci când partenerul le susţine. Se simt în siguranţă. Sunt sigure că nu vor cuceri lumea singure. Dacă sunt încurajate ele vor lua decizii bune şi vor avea succes.Atunci când o femeie este susţinută,se simte protejată.

4.Încrederea

Se spune că baza unei relaţii se află în încredere. Onestitatea este încă cea mai bună politică. Atunci când o femeie are siguranţă încrederii ea poate comunica liber cu partenerul, fără să- i fie frică. Poate să fie ea însăşi şi nu se va simţi trădată. Încrederea nu este numai despre fidelitate este despre a-ţi deschide inima şi a împărtăşi cu persoana pe care o iubeşti. Este loialitate, cooperare şi înţelegere. Încrederea necesită susţinere,vulnerabilitate, integritate şi intimitate.

5.Cel mai bun prieten

Femeile au legături speciale cu prietenele lor. Ele râd, se încurajează, împărtăşesc şi se înţeleg una pe cealaltă. Dar atunci când găsesc acea persoană specială în care pot avea încredere şi pot fi ele însuşi este ca cireaşa de pe tort. Femeile vor să se mărite cu prietenii lor cei mai buni. Vor să stea împreună, să-şi împărtăşească poveştile, să crească o familie şi să cucerească viaţa. Ele vor să fie văzute fără critică şi judecată şi să fie înţelese. Cea mai frumoasă relaţie a unei femei este aceea de a fi cu o prietenul ei cel mai bun şi vice versa.

sursa: tasta.ro

Scrie un comentariu