5 lucruri pe care femeile puternice nu le fac niciodata dupa o despartire dureroasa

Despartirile pot afecta o persoana atata de tare incat sa o faca sa se poarte diferit de modul in care s-ar purta in mod obisnuit, insa este foarte important ca deceptiile suferite sa nu ne determine sa luam decizii gresite.

Tocmai de aceea, exista cateva lucruri pe care e mai bine sa nu le faci, dupa o despartire dureroasa, pentru ca ele nu fac decat sa lungeasca si mai mult procesul de vindecare. Vezi si tu care sunt cele 5 lucruri pe care femeile puternice nu le fac niciodata, dupa o despartire:

1. Nu pastreaza legatura cu fostul iubit. Nu e intotdeuna un lucru rau sa pastrezi legatura cu persoana care ti-a fost partener, dar daca lucrurile s-au terminat intr-un mod urat, intre voi, exista resentimente de care ar trebui sa te indepartezi cat mai repede.

2. Nu mai au relatii intime cu fostul iubit. Chiar daca pentru unele persoane poate sa para doar o „necesitate” si nu doresc sa aiba alti parteneri sexuali, pana la o noua relatie serioasa, nu este o idee buna. Unul dintre voi poate avea inca sentimente, iar asta nu-l va ajuta.

3. Nu profita de persoana pe care au parasit-o. Iar prin asta ne referim la faptul ca daca ai renuntat la o persoana, ar fi bine sa ii explici ca intalnirile pe care inca le aveti nu inseamna ca va veti impaca. Fa asta, sau nu va mai vedeti deloc. Daca situatia ar sta invers, nici tie nu ti-ar face placere sa treci prin asa ceva, chiar daca pare o idee buna pentru moment.

4. Nu se impaca fara sa fie 100% sigure. Pentru ca fara sa fii 100% sigura ca va functiona, nu faci decat sa iti faci rau, tie sau lui. Iar faptul ca te impaci doar pentru ca inca suferi si crezi ca asta este cea mai buna varianta se va intoarce impotriva ta.

5. Aleg calea corecta, nu pe cea mai usoara. E usor sa lungesti o despartire cat mai mult, sa tii inca legatura cu el si sa incerci sa te prefaci ca lucrurile nu s-au schimbat complet. Nu inseamna decat ca o sa ajungeti din nou in situatia de a va lua la revedere si de a va rani reciproc.

sursa: perfecte

Scrie un comentariu