5 lucruri care au fost descoperite în interiorul oamenilor

Doctorii nu au o sarcină ușoară și munca lor este foarte stresantă pentru că viața oamenilor stă în mâinile lor. Medicii și asistentele petrec o grămadă de timp analizând radiografii și după un timp se simt ca și cum ar fi văzut totul.

Însă, oamenii nu încetează să-i uimească pe zi ce trece, fie că este vorba de boli rare sau de înghițirea unor lucruri pe care nu ar trebui niciodată să le aibă în organism. Unii oameni chiar fac lucruri nebunești uneori și ajung pe mesele de operații de cele mai multe ori.

Iată cele mai bizare și nebunești lucruri care au fost descoperite în corpurile oamenilor.

1.Cuie.

După ce a suferit aproape o săptămână de dureri de dinți, Patrick în vârstă de 23 de ani s-a decis în sfârșit să meargă la dentist. I-a spus dentistului că în afară de dureri, printre simptome se numără și vederea încețoșată.

A încercat să-i explice doctorului că el crede că are o contuzie sau ceva asemănător, însă i-a permis dentistului să îi facă o radiografie. Acesta a descoperit că avea un cui în cap de 2 centimetri. Cel mai șocant lucru este că habar nu are cum a ajuns acel cui acolo și nu a simțit nimic.

Doctorii au intervenit chirurgical și a fost nevoie de 4 ore să i-l scoată. A fost o operație grea pentru că era aproape de creier.

2.Holșurub.

A avea un holșurub în cap nu pare a fi prea sigur și viața este pusă în pericol. Însă, Ron Hunt a trecut prin această experiență și prietenii și familia îi spun ”omul miracol” pentru că a supraviețuit unui accident teribil la locul de muncă.

Ron lucra pe șantier și dădea o gaură cu bormașina în timp ce scândura pe care stătea a început să se miște. A picat și în drumul său către pământ, i-a intrat holșurubul în craniu prin ochi. A avut noroc pentru că medicii au constatat că holșurubul nu i-a atins creierul. În urma acestui accident Ron și-a pierdut doar ochiul.

3.Piatră la rinichi.

De obicei, cazurile în care se întâmplă ca oamenii să aibă pietre la rinichi sunt de obicei ușoare. Un caz grav este considerat cel în care omul are o piatră de mărimea unei mingi de golf. Aceste pietre la rinichi pot cauza infecții și doctorii recomandă să se consume multe lichide.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI