4 tehnici de masaj er0tic pentru iubita. Vezi care sunt acestea:

Masajul er0tic este una dintre cele mai eficiente metode de a va relaxa, de a scapa de stres, dar poate fi si o buna stimulare er0tica pentru ambii parteneri. In acest sens, exista cateva tehnici de masaj er0tic pentru iubita, care o pot excita la maximum.

Pentru a va condimenta viata se*uala si a avea parte de un preludiu interesant, masajul er0tic este solutia ideala. Iata care sunt cele mai importante tehnici de masaj er0tic pentru iubita careii pot oferi placere intensa.

 

1.Contactul fizic trebuie pastrat permanent

In timpul masajului er0tic, contactul fizic trebuie pastrat permanent si niciodata barbatul nu trebuie sa ridice mana de pe corpul partenerei, fiindca acest lucru asigura schimbul de energie er0tica intre ei.

Temperatura camerei trebuie sa fie una constanta, deoarece in timpul masajului va veti incalzi foarte tare. Aceasta poate fi considerata una dintre cele mai bune tehnici de masaj pentru iubita.

 

2.Relaxeaza-i corpul

Una dintre cele mai interesante tehnici de masaj er0tic pentru iubita consta in relaxarea corpului. Miscarile palmelor trebuie sa fie delicate si nu trebuie pusa presiune prea mare pe corp. Partenera trebuie sa stea cu fata in jos, cu capul intr-o parte si cu bratele pe langa corp.

Cu mainile pline de ulei, maseaza-i suprafata de o parte si de alta a coloanei vertebrale si apasa tare pana la gat, tinand degetele si mainile permanent in contact cu pielea.Trebuie masat gatul, umerii, bratele cu miscari circulare si delicate.

Urmatoarea etapa consta in masarea feselor, picioarelor si a talpilor si sa nu uiti de degetele de la picioare fiindca acestea sunt zone erogene importante ale femeii.

3.Maseaza-i zona intima

Masajul zonei intime este una dintre cele mai importante tehnici de masaj er0tic pentru iubita fiindca o excita si intensifica placerea.

In acest timp poti sa-i masezi partenerei si punctual G care se afla la cativa centimetri de deschiderea vaginului si care determina o placere diferita decat cea clitoridiana, putand genera si un puternic 0rgasm vag*nal. Stimularea acestei zone se face cu degetele sau cu tot felul de jucarii speciale.

 

4.Stimuleaza-i zonele er0gene

Este una dintre cele mai eficiente tehnici de masaj er0tic pentru iubita.

In timp ce partenera sta intinsa pe burta sau pe spate, cu bratele pe langa corp, asaza-te deasupra ei si miscati tot corpul, nu doar mainile, pentru a-i stimula toate zonele er0gene.

Poti sa-i atingi si sanii ca placerea sa fie si mai intensa.

sursa: click.ro

Citeste si:

Scrie un comentariu