4 lucruri pe care să nu le faci ÎNAINTE sau DUPĂ partida de dragoste! VEZI AICI! Este foarte important!

O partidă de amor poate fi ruinată cu uşurinţă, chiar dacă sunteţi experţi în dormitor. Greşeli pot fi făcute la începutul unei nopţi pasionale sau poţi strica totul chiar la final. Iată ce greşeli trebuie să eviţi, ca noaptea de pasiune să fie perfectă!

1 – Nu sări din pat să foloseşti toaleta:

Este posibil să fi auzit că ar trebui să mergi la toaletă imediat după s** pentru a evita o infecţie a tractului urinar. Mergi la toaletă doar dacă este necesar, nu te forţa, spune Jennifer Bump, medic ginecolog la Colegiul de Medicină Baylor din Houston, SUA. În loc să fugi spre toaletă, stai în pat lângă partener şi bucuraţi-vă unul de compania celuilalt.

2 – Nu săriţi peste preludiu:

Preludiul este, poate, cea mai importantă parte a unei partide de amor. Aşadar, este important să-i acordaţi atenţia cuvenită şi să începeţi partida de s** cu mângâieri şi atingeri fierbinţi, nu să treceţi direct la acţiune. Partida va fi mult mai profundă, iar plăcerea mult mai intensă.

3 – Nu faceţi abuz de alcool:

Un pahar cu vin este perfect pentru a vă relaxa, astfel încât să vă bucuraţi de o noapte pasională. Aveţi grijă însă să nu faceţi abuz de alcool, pentru că poate să vă ruineze partida de amor. Bărbaţilor le va fi mai greu să ejacu leze, în timp ce, la femei, este mai dificil să ajungă la 0rga sm.

4 – Nu luaţi o masă copioasă:

Dacă îţi propui să ai o noapte fierbinte cu partenerul tău, ai grijă ce serviţi la cină. Există alimente precum cele bogate în fibre, dar şi cele care produc gaze la stomac pe care trebuie să le eviţi la cină, astfel încât să nu apară senzația de balonare.

sursa: sanatatea.ro


Scrie un comentariu