4 EXERCIȚII speciale pentru un corp de invidiat într-un timp RECORD!

Un corp de invidiat necesita un efort zilnic.

Aceasta este o realitate pe care, de multe ori, o pierdem din vedere… si ramanem cu parerea de rau atunci cand ne privim in oglinda si nu suntem 100% satisfacute de ceea ce vedem.

 

4 exercitii de tonifiere:

1. Stai pe o salteluta, sprijinindu-te in talpi si palme, cu genunchii indoiti si soldurile ridicate, astfel incat corpul sa fie paralel cu solul. Ridica piciorul stang si aseaza glezna stanga peste genunchiul drept.

Indoaie coatele, lasand fundul in jos pana aproape de saltea, dar fara a o atinge, apoi indreapta bratele la loc si revino in pozitia de start. Repeta miscarea de 10 ori pe fiecare picior.

 

2. Stai pe saltea cu fata in jos, sprijinindu-te in talpi si varfurile de la picioare. Lasa genunchiul drept pe saltea si ridica piciorul stang astfel incat sa fie paralele cu solul.

Indoaie coatele, apropiind pieptul de saltea, apoi indreapta la loc bratelesi indoie genunchiul stang in interior, pentru a-l aduce cat mai aproape de piept, fara a atinge solul.

Repeta exercitiul de 10 ori pe fiecare picior.

 

3. Stai intinsa pe spate cu genunchii indoiti la 90° astfel incat calcaiele sa fie paralele cu solul. Indoaie coatele, incrucisandu-le si atingandu-ti palmele una de alta cu partea exterioara.

Incordeaza-ti abdomenul, ridica umerii si fundul de la sol si atinge coatele de genunchi.

Revino la pozitia initiala si repeta exercitiul de 30 de ori.

 

4. Stai dreapta, cu picioarele usor departate si adopta pozitia de fandare, cu piciorul stang in fata.

Ridica bratele drepte deasupra capului, coboara pieptul si ridica piciorul drept in spate, indeptandu-l simultan pe stangul. Repeta miscarea de 5 ori pe fiecare picior.

 

Aceste exercitii nu sunt dintre cele mai simple, insa sunt foarte eficiente deoarece vizeaza mai multe zone deodata si presupun un efort intens care accelereaza arderea grasimilor.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa: sanatatea.ro


Scrie un comentariu