13 fotografii NEBUNEȘTI care îți vor da lumea peste cap de la prima vedere! Numărul 10 m-a făcut praf!

Cu toţii avem acele momente când realizăm că o anumită imagine ne face să avem pielea de găină şi să ne încruntăm. Aceste poze au milioane de vizualizări în mediul online, pentru că oricât de inconfortabil te-ar face să te simţi, tot nu poţi să te abţii să te uiţi la ele până la final.

Cele mai multe dintre aceste imagini sunt făcute total întâmplător, şi fiecare dintre ele ne prezintă ceva ieşit din comun care nu ne aduce zâmbetul pe buze pentru că sunt neapărat amuzante, ci mai mult pentru că sunt ironice. Oamenii au avut mereu o atracţie pentru neobişnuit şi pentru ceea ce se numeşte ironia sorţii, pentru că este un concept pe care oamenii îl privesc cu o mare curiozitate.

Ideea că fix în acel moment s-a petrecut ceva ce poţi să fotografiezi este ceva ce a atras mereu, tocmai de aceea oamenii împărtăşesc astfel de imagini pe site-urile de socializare, pentru a fi văzute de milioane de oameni din toată lumea. Acesta este unul dintre beneficiile pe care ni le oferă mediul online, faptul că aflăm orice veste într-o secundă, printr-un singur click, de pe toate site-urile de socializare, şi nu mai trebuie să depunem foarte mult efort pentru a vedea ceea ce este nou, pentru că noul vine la noi.

Poate că aceşti oameni reprezentaţi în aceste imagini nu sunt de fiecare dată cei mai norocoşi, dar iată că sunt destul de intrigaţi de ceea ce li s-a întâmplat încât să împartă imaginile cu toată lumea, cu mult curaj şi cu lejeritate, pentru că nimeni nu se mai sfieşte să fie deschis cu cei din mediul online, în ceea ce priveşte evenimentele din viaţa lor.

Pentru a avea o ideea mai bună asupra conceptului de ironie a sorţii, oamenii au strâns mai multe imagini pe care le-au editat într-o compilaţie fenomenală, care îţi aduce o oarecare stare, fie că este de disconfort, fie că este de amuzament total, depinzând de tipul de personalitate pe care îl deţii.

Aşadar, dacă şi tu eşti genul de om care este curios, pentru că pe toţi ne leagă curiozitatea, atunci nu vei vrea să pierzi aceste imagini, pentru că fac parte din categoria acelora care au fost atât de neobişnuite, încât au strâns milioane de vizualizări şi aprecieri, peste tot pe unde au fost postate. Poate că unele sunt destul de dificil de urmărit, mai ales dacă implică ideea că unii oameni au trecut printr-o situaţie care le-a provocat durere.

Unii oameni pot empatiza mai bine ca alţii, şi au un nivel de solidaritate ridicat, pe care nu se sfiesc să-l împărtăşească, fie că vorbim despre viaţa reală sau despre mediul online. Tocmai de aceea pentru aceştia este mai greu să privească imagini mai triste fără să aibă o reacţie în consecinţă. Foarte multe persoane, în special femeile, găsesc greu să privească imagini care să le afecteze emoţional, şi se implică mult prea tare în anumite situaţii pe care nu le pot schimba.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI