12 bărbați al căror simț al umorului ne-a întrecut toate așteptările!

Din când în când, relațiile noastre nu sunt lipsite de probleme. Dar mulțumită creativității și simțului umorului, în special cel al bărbaților, reușim să improvizăm modalități care ne vor ajuta să trecem peste dificultăți.

Oricând treci printr-un moment greu, în viața personală sau în relație, adu-ți aminte de acești bărbați ingenioși cărora ar trebui să le acordăm o medalie pentru modul în care își gestionează căsniciile sau relațiile.

Ei sunt dovada că indiferent de ceea ce s-ar întâmpla, mereu trebuie să privim partea plină a paharului.

1.„Soțul meu știe cum să aranjeze cina romantică perfectă!”

Cine spune că romantismul din zilele noastre a murit? Ghiciți din nou – se pare că încă mai există bărbați care își iau în serios atribuțiile „romantice”.

O așa invitație la cină cu siguranță nu va fi uitată prea ușor!

2. „I-am trimis mesaj soțului meu să-l întreb cum merge ziua lui petrecută cu copilul. Mi-a trimis înapoi această imagine.”

Acest bărbat este excepția de la credința comună cum că ei nu știu cum să se descurce în rolul lor de părinți. Se pare că ei știu cel mai bine ce-și doresc copiii atunci când sunt mici: să fie tratați precum un adult.

3. „Am un obicei de a trânti ușile, din greșeală. Soțul meu a venit cu o idee genială prin care să mă ajute să renunț la acest obicei.”

Câteodată, puțină inspirație e tot ce ne trebuie pentru a ne îndrepta partenerii pe drumul cel bun. Credeți că ideea acestui bărbat a funcționat sau nu? Eu cu siguranță aș ține minte și aș avea mai multă grijă data viitoare când închid ușa!

4. „Mi-am rugat soțul să spele vasele, iar acum, mi-e teamă să mă ating de ele.”

Din nou, bărbații demonstrează că pot fi cu adevărat harnici atunci când își propun… Sau poate când îi rogi frumos să te ajute?

5. „Soțul meu a organizat o petrecere impresionantă pentru copii.”

E un lucru bine știut faptul că bărbații au idei originale și îndrăznețe… Singurul lor dezavantaj este că nu prea vor să se folosească de capacitatea minții lor de a născoci lucruri uimitoare. Dar în rarele momente în care o fac, rezultatele sunt spectaculoase, nu-i așa?

6. Acest bărbat și-a cerut iubita în căsătorie în stilul filmului ei anime preferat. Ba chiar a realizat acea rochie uimitoare de unul singur!

Ce spuneam despre faptul că romantismul a murit? Nici o șansă!

Vezi continuarea pe pagina următoare! Ce părere ai de numarul 12? Genial, nu?

Scrie un comentariu