10 semne care îți arată că nu te iubește pe bune. Ce poate face o relație să scârțâie și să se distrugă…

Ai întâlnit o persoană super acum câteva luni de zile și totul pare bine la suprafață. Cu toate acestea, ceva în mintea ta îți spune că parcă dragostea asta e mai mult un miraj decât realitate.

Nu ești sigur că tu chiar ai găsit persoana aia care să-ți întoarcă sincer sentimentele de afecțiune?

 

Uite 11 semnale care ar trebui să-ți atragă atenția într-o relație:

1. Partenerul/partenera nu s-a obișnuit cu felul tău de a gândi și nu prevede ce ai putea zice. Nu își dă seama ce te deranjează și ce îți face cu adevărat plăcere pentru că nu a acordat prea mare atenție.

2. Nu e deloc chimie între voi. Nu vă simțiți de parcă ați fi atrași unul de celălalt și nu vă dați interesul unul față de celălalt fiind obișnuiți cu ideea că gata, o aveți și nu mai trebuie să faceți eforturi pentru acea persoană.

3. Nu te complimentează niciodată

Toți ne dorim să fim apreciați atât prin fapte cât și prin vorbe, ori o relație în care oamenii nu spun ce simt se duce pe apa sâmbetei foarte repede. Sau, și mai rău, o relație în care nu gândești nimic frumos de spus partenerei/partenerului.

4. Te simți judecat la orice pas

Să fii judecat pentru ce simți și crezi nu este semn de relație sănătoasă, lipsind înțelegerea, respectul și deschiderea către ideea că suntem diferiți și avem dreptul la propriile opinii și convingeri.

5. Pare să uite de tine, băgându-te în seamă rar

Citeşte continuarea pe pagina urmatoare..

Scrie un comentariu