03. 03. 2018 – Ce se întâmplă la această dată din punct de vedere numerologic

Azi este 03.03. 2018, o zi importantă din punct de vedere numerologic. Este o zi cu însemnătate specială. Află mai jos ce se va întâmpla, care sunt așteptările majore!

03. 03. 2018 – aspectele pozitive și negative ale cifrei 3, din punct de vedere numerologic

Aspecte pozitive: Într-o zi de 3, mai ales în a 3-a lună din an, oamenii tind să fie extrem de activi, de productivi, de concentrați asupra muncii lor.

Chiar dacă pică într-o zi de sâmbătă, oamenii vor fi puși pe drumuri și vor fi extrem de agitați, căci aceasta este vibrația acestei zile, mai ales că vorbim despre o zi în care cifra 3 apare de două ori.

Mai mult, într-o astfel de zi sunt avantajați acei oameni care tind să analizeze totul cu claritate, la rece.

Este o zi în care se pot lua decizii favorabile atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

Aspecte negative: Cifra 3 are și câteva semnificații negative. Persoanele nu se vor putea concentra într-o singură direcție într-o astfel de zi și, așa cum spune și proverbul, graba strică treaba.

Agitația și nevoia de a avea cât mai multă activitate pot duce la un exces de muncă, la un haos, la dezorganizare, iar de aici pot apărea probleme serioase.

Cu alte cuvinte, dacă vă apucați de curățenie nu începeți cu mai multe locuri din casă în același timp, ci luați-o treptat.

Așadar, într-o astfel de zi este indicat să fim mai cumpătați, chiar dacă avem multă energie și trebuie să o consumăm pentru a ne liniști.

Persoanele care au cifra destinului 3 tind să fie într-o astfel de zi ceva mai leneși, mai trândavi,

iar asta le poate aduce deservicii dacă anumite persoane le cheamă în ajutor sau dacă anumite locuri urlă după ele.

Cât de bine îți va merge în perioada următoare, în funcție de cifra destinului

Din punct de vedere numerologic, s-a stabilit deja că anul 2018 va fi revelator pentru majoritatea oamenilor.

Este anul care a început să marcheze noile direcții. Descoperă în rândurile de mai jos ce te așteaptă în perioada următoare în funcție de cifra destinului.

Cifra destinului se calculează astfel: adună fiecare cifră din data nașterii tale până obții o singură cifră. Dacă ai obținut numerele 11 sau 22, ești special.

Cum îți va merge în funcție de cifra destinului

E un an de cotitură din punct de vedere sentimental. Vei descoperi cum o veche relație îți va da bătăi serioase de cap până în vară.

 

Au loc schimbări din punct de vedere profesional, fără doar și poate. Nemulțumirile față de actualul loc de muncă se vor transforma într-un nou contract, într-un loc mai bun.

 

E un an plin de frământări personale. Vrei să schimbi ceva în viață, dar nu realizezi cu adevărat ce.

 

O poveste mai veche de iubire te va bântui și pe tine în acest an, mai ales în următoarele 5 luni.

 

În acest an trebuie să dovedești o răbdare mai trainică decât ai avut până acum. E anul în care vei afla adevăruri crunte.

 

E un an cu suișuri și coborâșuri, însă nu ai motive serioase de preocupare, cel puțin până în luna iulie.

 

Poți trece de la agonie la extaz extrem de ușor. Anul acesta vei învăța care sunt valorile adevărate și principiile după care trebuie să te ghidezi.

 

Este un an de evoluție spirituală, un an al reîntregirii, al împăcărilor surpriză, al redescoperirii.

 

Vei fi protejat de divinitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să stai cu mâinile în sân.

 

Vei lua o decizie care îți va marca definitiv viitorul. Trebuie să te gândești de două ori înainte de a face această alegere.

 

Va fi un an liniștit pentru tine. Nu se anunță evenimente neprevăzute, așa că stai în banca ta câtă vreme totul e în ordine.

 

DISTRIBUIȚI